HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Saltea pliabilă robustă cu închidere Velcro 180 x 60 x 5 cm albastru - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Combat
Codul produsului:1009119
Saltea pliabilă robustă cu închidere Velcro 180 x 60 x 5 cm albastru - Marbo Sport
Saltea pliabilă robustă cu închidere Velcro 180 x 60 x 5 cm albastru - Marbo Sport
Saltea pliabilă robustă cu închidere Velcro 180 x 60 x 5 cm albastru - Marbo Sport
Saltea pliabilă robustă cu închidere Velcro 180 x 60 x 5 cm albastru - Marbo Sport
Saltea pliabilă robustă cu închidere Velcro 180 x 60 x 5 cm albastru - Marbo Sport
status_iconMarfă temporar indisponibilă, contactați personalul magazinului%d
77,90 €
69,00 €
/ St. brute
Salvezi11% (8,90 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Arte marțiale, gimnastică sau yoga - indiferent de disciplina pe care o alegeți, un lucru este cert - fără perechea potrivită, antrenamentul poate deveni o adevărată provocare. Riscul de rănire crește și el. De aceea, am proiectat un covor de antrenament pliabil și de înaltă calitate, care asigură confort maxim la mișcare. Covorașul este perfect pentru practicarea sporturilor precum karate, kickboxing, judo sau ju-jitsu. Dar Covorașul este, de asemenea, ideal pentru yoga, gimnastică și exerciții de relaxare. Îți oferă protecție și confort excelent, astfel încât să te poți bucura la maximum de antrenament în orice moment. Scopul nostru este al tău Îmbunătățiți confortul în timpul exercițiilor fizice. Acest lucru este posibil cu covorașul nostru de gimnastică. Am folosit câteva soluții inovatoare care nu numai că îl fac mai ușor de utilizat, ci și sporesc semnificativ confortul antrenamentului dvs.

Soluții aplicate

Pabilabil convenabil

Pentru a vă oferi posibilitatea de a vă antrena acasă, ne-am asigurat că salteaua noastră este compactă și ocupă puțin spațiu. Salteaua este formată din trei părți conectate permanent, creând un simplu și permite plierea rapidă după terminarea antrenamentului.

Material rezistent la apă și antiderapant

Siguranța dumneavoastră în timpul antrenamentului este prioritatea noastră. Prin urmare, covorașul nostru are o structură de material antiderapant, ceea ce vă crește semnificativ siguranța în timpul antrenamentului. Datorită unui strat special, covorașul poate Nu numai că este foarte ușor de curățat și respinge murdăria, dar și împiedică pătrunderea umezelii în covoraș.

Închidere cu velcro

Multifuncționalitate - Acesta este marele avantaj care diferențiază covorașul nostru de alte produse disponibile pe piață. Cel mai recent model al nostru este echipat cu o închidere Velcro, datorită căreia puteți folosi mai multe Pentru a monta covorașe și pentru a construi astfel zone de antrenament mai mari de orice dimensiune.

Mânere de transport

Cu covorașul nostru vă puteți antrena oriunde doriți! Datorită mânerelor de transport practice și rezistente, îți poți duce salteaua oriunde și te poți bucura de antrenament acasă, în sală sau în aer liber! Bucurați-vă cu noi Covorașul nostru multifuncțional vă oferă o nouă libertate în antrenament și beneficiați de materialul de înaltă calitate și manevrarea practică.

Date tehnice
Lungime
180 cm
Lățime
60,5 cm
Grosime
5 cm
Gradul de duritate
medie
Echipament suplimentar
Mânere de transport,
Fermoar Velcro pentru conectare
informații suplimentare
Dimensiuni după pliere 60,5 x 60,5 x 15,5 cm
Greutatea umpluturii
80 kg/m3
Greutate
3.6 kg
Culoare
himmelblau
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel