HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

PREMIUM MO-016 scara de exterior - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Outdoor
Codul produsului:MO-016
PREMIUM MO-016 scara de exterior - Marbo Sport
PREMIUM MO-016 scara de exterior - Marbo Sport
PREMIUM MO-016 scara de exterior - Marbo Sport
PREMIUM MO-016 scara de exterior - Marbo Sport
PREMIUM MO-016 scara de exterior - Marbo Sport
PREMIUM MO-016 scara de exterior - Marbo Sport
PREMIUM MO-016 scara de exterior - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
474,00 €
417,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (57,00 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Cumpărați mai ieftin ca un set

718,00 €
632,00 €
Salvezi11.98% (86,00 €)
Vezi set

Scară PREMIUM - MO-016 + PREMIUM 1 cadru de balansare pentru scară - MO-017 - Marbo Sport

799,00 €
671,00 €
Salvezi16.02% (128,00 €)
Vezi set

Scară PREMIUM - MO-016 + PREMIUM 2 cadru de balansare pentru scară - MO-017 - Marbo Sport

Scara de gimnastică în aer liber MO-016 de la Marbo Sport este un dispozitiv de exerciții fizice versatil care poate fi folosit în grădină, la locul de joacă, în parc sau în zona de recreere. Este concepută pentru persoane de toate vârstele și nivelurile de fitness. Datorită designului său, permite o varietate de exerciții care întăresc mușchii, îmbunătățesc condiția fizică și coordonarea motorie.

Scara MO-016 poate fi combinată cu leagănele PREMIUM din seria Outdoor pentru a crea locuri de joacă extinse.

Caracteristicile produsului:

 • Construcție robustă: Fabricată din oțel de înaltă calitate - profil 60x60x2 mm, scara se caracterizează printr-o rezistență excepțională și rezistență la intemperii.
 • Extensibilă: Scara MO-016 poate fi combinată cu leagănele PREMIUM din seria Outdoor pentru a crea locuri de joacă extinse.
 • Design elegant: Aspectul modern face ca rama să se potrivească perfect în orice spațiu, adăugând un plus de atractivitate estetică.
 • Stabilitate: Conexiunile puternice și baza largă asigură stabilitate, chiar și în timpul utilizării intensive.

Linia OUTDOOR - o sală de sport în aer liber pentru toată lumea

Marbo OUTDOOR este o serie pentru persoanele care doresc să creeze o sală de sport în aer liber adaptată nevoilor lor de antrenament - profesionist sau amator - precum și un spațiu de recreere în aer liber pentru întreaga familie. Acest echipament va funcționa perfect în gradina, pe un lot sau alt spatiu verde.

Modularitatea sistemului face posibil ca fiecare să compună propriul set de echipamente pentru exerciții și recreere. Elementul de bază al acestei serii este o scară multifuncțională - o structură autonomă care inspiră adulții iar copiii să petreacă timpul activ. Poate fi extins cu elemente suplimentare care lărgesc posibilitățile de antrenament și joc - în funcție de propriile nevoi.

Elementele seriei OUTDOOR combină calitatea fără compromisuri cu o manoperă de precizie. Acestea au fost create pe baza de profile structurale solide și tuburi pentru a asigura siguranța deplină a utilizării ani de zile.

Armăturile speciale din tablă groasă măresc rezistența și stabilitatea structurii. Sistemul poate fi fixat usor prin ancorare in sol. Stalpii pot fi si betonati optional - dupa preferinte. Să faci mișcare în aer liber nu a fost niciodată mai ușor!

Date tehnice
Profil de construcție
60x60x2 mm
Greutate
78 kg
Sarcina de greutate
200 kg
Înălțime
210 cm
Tiefe
255 cm
Lățime
121 cm
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel