HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Leagăn cu un singur loc (cadru) SLIM MO-019 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Outdoor
Codul produsului:MO-019
Leagăn cu un singur loc (cadru) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Leagăn cu un singur loc (cadru) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Leagăn cu un singur loc (cadru) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Leagăn cu un singur loc (cadru) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Leagăn cu un singur loc (cadru) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Leagăn cu un singur loc (cadru) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Leagăn cu un singur loc (cadru) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Leagăn cu un singur loc (cadru) SLIM MO-019 - Marbo Sport
Leagăn cu un singur loc (cadru) SLIM MO-019 - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
717,82 RON
632,38 RON
/ St. brute
Salvezi12% (85,44 RON).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Plănuiți să construiți un leagăn pentru copiii dvs.? Căutați o soluție solidă care să asigure distracție sigură pentru copiii dvs.? Cu cadrul MO-019 SLIM de la Marbo Sport poți transforma cu ușurință grădina într-un loc de joacă.

Fie că copilul tău visează la un leagăn tradițional, balansoar tip „cuib de barză” sau la o bancă suspendată din lemn - poți monta fiecare dintre aceste accesorii pe un cadru de oțel Marbo Sport.

Notă: Cablurile, scaunul și cârligele de fixare nu fac parte din kit.
Cadru vă permite să suspendați o gamă largă de accesorii, dedicate atât antrenamentului sportiv, cât și jocului. Prin urmare, alegerea produsului suspendat este lăsată la latitudinea clientului, permițându-vă să alegeți modelul, forma și culoarea care vor satisface așteptările individuale ale acestuia.

Carlige de fixare robuste

Două cârlige asigură instalarea rapidă a scaunului, fără utilizarea de unelte. Într-un mod la fel de rapid și ușor vom reuși să scoatem scaunul (precum și orice alt pandantiv), de exemplu, pentru a-l ascunde de ploaia care cădea.

Această soluție vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a utiliza mai multe accesorii în mod convenabil. Fără nicio problemă, poți folosi un cadru ca leagăn de grădină și, de exemplu, un cuier pentru un sac de box.

Întărirea cadrului

Conexiunile superioare dintre picioare și bara transversală au fost întărite în continuare cu un element de fixare curbat corespunzător, care crește stabilitatea construcției și asigură o utilizare în siguranță.

Produsul oferit este o construcție de înaltă calitate, durabilă și sigură realizată din profile de oțel cu secțiunea transversală 40x40x2 mm, asigurând o capacitate de încărcare de până la 60 kg.

Unghiul deschis al cadrului

Bara transversală orizontală creează un unghi deschis cu picioarele, ceea ce îmbunătățește semnificativ stabilitatea întregii structuri.

Cadru a fost acoperit cu pulbere, ceea ce îi crește rezistența la intemperii și la zgârieturi.

Fixarea la sol

Datorită orificiilor din picioarele cadrului este posibilă ancorarea construcției în sol, îmbunătățind astfel stabilitatea acesteia și protejând împotriva posibilelor deplasări.

Umerașe posibile:

 • Leagăn tradițional
 • Cuibul de berze
 • Scaun suspendat
 • Sac de box
 • Inele de gimnastică
 • Coarda de gimnastică
 • Trapez
 • Coarda de cățărat
 • Bară mobilă
 • Mulți alții

Linia OUTDOOR - o sală de sport în aer liber pentru toată lumea

Marbo OUTDOOR este o serie pentru persoanele care doresc să creeze o sală de sport în aer liber adaptată nevoilor lor de antrenament - profesionist sau amator - precum și un spațiu de recreere în aer liber pentru întreaga familie. Acest echipament va funcționa perfect în grădină, pe un lot sau alt spațiu verde.

Modularitatea sistemului face posibil ca fiecare să compună propriul set de echipamente pentru exerciții și recreere. Elementul de bază al acestei serii este o scară multifuncțională - o structură autonomă care inspiră adults și copiii să petreacă timpul activ. Poate fi extins cu elemente suplimentare care extind posibilitățile de antrenament și joacă - în funcție de propriile nevoi.

Elementele din seria OUTDOOR combină calitatea fără compromisuri cu o manoperă de precizie. Acestea au fost create pe baza de profile structurale solide și tuburi pentru a asigura siguranța deplină a utilizării ani de zile.

Armăturile speciale din tablă groasă măresc rezistența și stabilitatea structurii. Sistemul poate fi fixat usor prin ancorare in sol. Stalpii pot fi si betonati optional - dupa preferinte. Să faci mișcare în aer liber nu a fost niciodată mai ușor!

Date tehnice
Greutate
27 kg
Profil de construcție
40x40x2 mm
Sarcina de greutate
60 kg
Lățime
182 cm
Înălțime
189 cm
Tiefe
143 cm
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel