HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Politica de returnare

Consumatorii au un drept de retragere în conformitate cu următoarea clauză.
Un consumator este orice persoană fizică care încheie o tranzacție juridică în scopuri care nu sunt în mod predominant nici comerciale, nici activități profesionale independente.

Dreptul de retragere

Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract în termen de 14 zile, fără a da niciun motiv.

Perioada de retragere este de 14 zile de la data la care dumneavoastră sau o terță parte desemnată de dumneavoastră, care nu este transportatorul, a intrat în posesia ultimelor bunuri.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați pe noi (MARBO SC, Boczna 41, 27-200 Starachowice, Polonia, e-mail: info@marbosport.ro) cu privire la decizia dumneavoastră de a anula acest contract printr-o declarație clară (de exemplu, scrisoare sau e-mail). În acest scop, puteți utiliza modelul de formular de retragere atașat, dar acest lucru nu este obligatoriu.

Pentru a respecta termenul de reziliere, este suficient să trimiteți notificarea prin care anunțați că vă exercitați dreptul de reziliere înainte de expirarea perioadei de reziliere.

Consecințele retragerii

În cazul în care vă retrageți din prezentul contract, vă vom fi dat toate plățile pe care le-am primit de la dumneavoastră, inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare care rezultă din alegerea unui alt tip de livrare decât cea mai ieftină livrare standard oferită de noi au), care urmează să fie rambursate imediat și cel târziu în termen de paisprezece zile de la data la care am primit notificarea de anulare a prezentului contract. Pentru această rambursare, vom folosi aceleași mijloace de plată pe care le-ați folosit pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care s-a convenit în mod expres cu dumneavoastră altceva; În niciun caz nu vi se va percepe vreun comision pentru această rambursare. Putem refuza rambursarea până când primim înapoi bunurile sau până când ne furnizați dovada că ați trimis înapoi bunurile, oricare dintre acestea este mai devreme.

Trebuie să ne returnați sau să ne predați bunurile imediat și, în orice caz, nu mai târziu de paisprezece zile de la data la care ne-ați informat cu privire la rezilierea acestui contract. Termenul este respectat dacă trimiteți bunurile înainte de expirarea perioadei de paisprezece zile.

Noi suportăm costurile de returnare a bunurilor.

Trebuie să plătiți pentru orice pierdere de valoare a bunurilor numai dacă această pierdere de valoare se datorează unei manipulări a bunurilor care nu este necesară pentru a verifica natura, proprietățile și funcționalitatea bunurilor.

Excluderea sau expirarea prematură a dreptului de retragere:
Dreptul de retragere nu se aplică consumatorilor care nu aparțin unui stat membru al Uniunii Europene în momentul încheierii contractului și a căror reședință unică și adresă de livrare se află în afara Uniunii Europene în momentul încheierii contractului.

Model de formular de retragere

(Dacă doriți să anulați contractul, vă rugăm să completați acest formular și să îl trimiteți înapoi).


MARBO Ulikowski Spółka Komandytowa
Boczna 41
27-200 Starachowice, Poland
e-mail: info@marbosport.ro

Prin prezenta, eu / noi (*) revocăm contractul încheiat de mine / noi pentru achiziționarea următoarelor bunuri (*) / prestarea următorului serviciu (*)

Comandat la (*) / primit la (*)

Numele consumatorului (consumatorilor)

Adresa consumatorului (consumatorilor)

Semnătura consumatorului (consumatorilor) (numai în cazul în care aceasta este comunicată pe hârtie)

data

(*) A se șterge dacă nu se aplică

pixel