HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Banca Scott MP-L203 2.0 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Codul produsului:MP-L203_2.0-k2t4
Banca Scott MP-L203 2.0 - Marbo Sport
Banca Scott MP-L203 2.0 - Marbo Sport
Banca Scott MP-L203 2.0 - Marbo Sport
Banca Scott MP-L203 2.0 - Marbo Sport
Banca Scott MP-L203 2.0 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
677,00 €
596,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (81,00 €).
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Stația de rugăciune MP-L203 2.0 din linia PRO 2.0 este o stație de exerciții reglabilă convenabil, datorită căreia puteți sculpta mușchii brațelor din oțel.

Nu uitați să citiți despre posibilitățile pe care vi le oferă acest echipament!

CONSTRUCȚIE ROBUZĂ


Constructia barei de rugaciune se bazeaza pe profile groase de 100x50 mm cu perete de 3 mm, care garanteaza soliditatea si rezistenta intregii structuri.

DURABILITATE ȘI SIGURANȚĂ


Ne-am îngrijit de siguranța dvs. instalând mânere de asigurare utile pentru mreană, astfel încât să puteți respinge întotdeauna greutatea!

Pentru producerea lor am folosit tablă cu o grosime impresionantă de 8 mm, pe care am protejat-o cu un strat anticoroziune și acoperită cu un strat suplimentar de oțel vopsit pentru a le face să se integreze cu întreaga structură a mașinii.< /p>

EXERCIȚI CONFORT

Reglarea în trei trepte a scaunului vă permite să luați poziția ideală, astfel încât să puteți efectua mișcările la maximum.

Reglarea se realizează cu ajutorul unui știft cu arc de culoare galbenă, din aluminiu. Datorită acesteia, obțineți un confort de neatins până acum și o simplitate de reglare.

ATENȚIE LA FIECARE DETALIU

Am perfecționat echipamentul PRO 2.0!

Tapițeria are dublă întărire pe fiecare margine a elementului tapițat. Am reușit să realizăm acest lucru utilizând fir de miez Coats gros și puternic în combinație cu piele sintetică durabilă.

Elementele spătarului și ale scaunului sunt așezate pe o foaie solidă de #3 mm grosime. O astfel de construcție asigură nu numai o durabilitate mare, ci și un finisaj estetic uimitor noului dumneavoastră echipament.

Echipament de linie PRO 2.0 pentru uz comercial

Cel mai bun pe care îl poate întâlni un culturist adevărat - seria Marbo PRO 2.0.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate cu PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în sălile de sport comerciale și publice. Experimentează plăcerea de a te antrena cu cele mai bune echipamente de pe piață! Clasa: S - Echipamente concepute pentru utilizare comercială.

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., echipamentul nostru a fost testat pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile de către Centrul european de calitate.

Ca urmare a acestor teste, am primit certificatul de siguranță și certificatul de securitate de top pentru linia de echipamente PRO 2.0.

Date tehnice
Înălțime
100 cm
Lățime
75 cm
Lungime
87 cm
Greutate
50 kg
Sarcina de greutate
350 kg
Reglarea scaunului
3 poziții
Cerința de spațiu
0,68 m2
Profil
100 x 50 x 3 mm
Culoarea tapițeriei
negru
Culoarea cadrului
negru
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel