HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Bancă olimpică reglabilă cu suporturi MP-L213 2.0 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Codul produsului:MP-L213_2.0-k2t4
Bancă olimpică reglabilă cu suporturi MP-L213 2.0 - Marbo Sport
Bancă olimpică reglabilă cu suporturi MP-L213 2.0 - Marbo Sport
Bancă olimpică reglabilă cu suporturi MP-L213 2.0 - Marbo Sport
Bancă olimpică reglabilă cu suporturi MP-L213 2.0 - Marbo Sport
Bancă olimpică reglabilă cu suporturi MP-L213 2.0 - Marbo Sport
Bancă olimpică reglabilă cu suporturi MP-L213 2.0 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
1 209,35 €
1 064,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (145,35 €).
1 209,35 €
1 064,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Bancă olimpică reglabilă cu suporturi MP-L213 2.0 din linia PRO 2.0.


Sala ta de sport rămâne fără spațiu? Căutați o bancă profesională care să vă permită să antrenați fiecare parte musculară? Asigurați-vă că aruncați o privire la cel mai recent produs al nostru - banca MP-L213 2.0.

Acest echipament este un adevărat combo care va înlocui o bancă dreaptă, o bancă înclinată, o bancă pentru umeri și chiar suporturi pentru ghemuit. Este ideal pentru săli de sport mici, hoteluri, școli. Se va dovedi util oriunde, din cauza limitărilor de spațiu, nu putem introduce suporturi separate pentru părțile musculare individuale.

UNIVERSITATE


Apucați mânerul, așezați spătarul cât mai sus posibil, mutați banca înainte față de suporturi și bucurați-vă de o bancă profesionistă pentru a vă antrena mușchii umerilor.

Doar mutați banca mai aproape de suporturi, alegeți unul dintre mai multe unghiuri disponibile pentru spătar și veți avea ocazia să efectuați un antrenament complet pentru piept în oblici pozitivi.

Aveți nevoie de o bancă robustă cu mreană pentru prese cu mreană oblică orizontală sau negativă? Nimic nu poate fi mai simplu!

Ajustați spătarul în poziția orizontală sau -1, mutați banca în raport cu suporturile și efectuați o apăsare tradițională cu mreană orizontală sau oblică oblică.

DURABILITATE ȘI SIGURANȚĂ


Rafturile cu mai multe niveluri le-am realizat din tablă groasă și solidă de #8 mm, pe care am protejat-o cu un strat anticoroziv și acoperită cu un strat suplimentar de oțel vopsit pentru a se integra cu întreaga structură a mașinii. Materialele atât de rezistente garantează siguranța și confortul deplin al clienților dvs.

Atenție!

Bucșele MP-A001 2.0 nu fac parte din set și pot fi achiziționate separat.

ÎMBINĂȚIRE DE CONECTARE A STUPURILOR LA BANCĂ

Datorită îmbinării speciale de legătură, puteți extinde banca complet dincolo de conturul standurilor. Acest lucru vă va oferi suficient spațiu pentru a efectua multe tipuri de exerciții numai cu standurile, inclusiv genuflexiuni cu mreană.

EXPANDABILITATE

Pe ambele părți ale băncii există orificii în care puteți atașa oricând bucșele opționale MP-A001 2.0 pentru greutăți olimpice.

Linia PRO 2.0 - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun pe care îl poate întâlni un culturist adevărat - seria Marbo PRO 2.0.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate cu PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în sălile de sport comerciale și publice. Experimentează plăcerea de a te antrena cu cele mai bune echipamente de pe piață! Clasa: S - Echipamente concepute pentru utilizare comercială.

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., echipamentul nostru a fost testat pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile de către Centrul european de calitate.

Ca urmare a acestor teste, am primit certificatul de siguranță și certificatul de securitate de top pentru linia de echipamente PRO 2.0.

Date tehnice
Înălțime
158 cm,
unghiul băncii 0 °: 42 cm
Lățime
121 cm
Lungime
min. 154 cm,
maks. 212 cm
Distanța dintre rafturi
119 cm
Greutate
175 kg
Reglarea scaunului
3 poziții
Sarcina de greutate
400 kg
Profil
100 x 50 x 3 mm
Cerința de spațiu
3,57 m2
Culoarea tapițeriei
negru
Culoarea cadrului
negru
Reglarea spătarului
8 poziții (0-80 grade),
1 poziție (-13 grade)
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel