HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Multi Rack MP-S202 2.0 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Codul produsului:MP-S202_2.0-k2
Multi Rack MP-S202 2.0 - Marbo Sport
Multi Rack MP-S202 2.0 - Marbo Sport
Multi Rack MP-S202 2.0 - Marbo Sport
Multi Rack MP-S202 2.0 - Marbo Sport
Multi Rack MP-S202 2.0 - Marbo Sport
Multi Rack MP-S202 2.0 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
1 151,30 €
1 013,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (138,30 €).
1 151,30 €
1 013,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Vă prezentăm cea mai recentă versiune a suporturilor pentru exerciții cu mreană MP-S202 2.0, care vă va oferi o asigurare completă în timp ce efectuați exerciții. Standurile MP-S202 2.0 sunt realizate din profil puternic și gros de 100x50x3mm. Greutatea lor uriașă o face o stație de exerciții complet staționară, unde veți efectua un antrenament sigur pentru picioare, piept, spate și umeri.

Cinci niveluri pentru a lăsa mreana jos

Am echipat cel mai recent model cu cinci perechi de mânere de sprijin pentru mreană, pe care le-am întărit cu foi de metal groase și protejate împotriva coroziunii printr-un proces de galvanizare.

Datorită acestui fapt, chiar și în timpul aruncării frecvente a mrenei, stratul de lac al cârligelor nu va fi deteriorat.

Nivel suplimentar de asigurare

Am echipat rafturile cu grinzi suplimentare de asigurare situate în partea din față a dispozitivului. Un astfel de design vă va permite să efectuați atât genuflexiuni cu mrenă, cât și urcări în picioare și chiar deadlift.

Suprafața lor superioară a fost acoperită cu poliamidă puternică, care va proteja asigurarea împotriva zgârieturilor.

Extensibil

Manșoanele pentru greutăți olimpice pot fi înșurubate pe suport (disponibil ca produs separat MP-A001 2.0).

Dacă nu doriți să le comandați imediat, nu este nicio problemă. Le vei putea cumpăra oricând de la personalul magazinului. Cu această soluție, greutatea suplimentară este întotdeauna la îndemână.

Linia PRO 2.0 - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun pe care îl poate întâlni un culturist adevărat - seria Marbo PRO 2.0.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate cu PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în sălile de sport comerciale și publice. Experimentează plăcerea de a te antrena cu cele mai bune echipamente de pe piață! Clasa: S - Echipamente concepute pentru utilizare comercială.

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., echipamentul nostru a fost testat pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile de către Centrul european de calitate.

Ca urmare a acestor teste, am primit certificatul de siguranță și certificatul de securitate de top pentru linia de echipamente PRO 2.0.

Date tehnice
Înălțime
188 cm
Lățime
131 cm (fără manșonul MP-A001),
188 cm (cu manșoane MP-A001)
Lungime
152 cm
Greutate
122 kg
Sarcina de greutate
400 kg
Profil
100 x 50 x 3 mm
Cerința de spațiu
1,99 m2 (ohne Hülse MP-A001),
2,85 m2 (mit Buchsen MP-A001)
Culoarea cadrului
Negru mat
Tipul de rack pentru gantere
Stand de alimentare
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel