HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Rack de depozitare Kettlebell MP-S210 2.0 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Codul produsului:MP-S210_2.0-k2
Rack de depozitare Kettlebell MP-S210 2.0 - Marbo Sport
Rack de depozitare Kettlebell MP-S210 2.0 - Marbo Sport
Rack de depozitare Kettlebell MP-S210 2.0 - Marbo Sport
Rack de depozitare Kettlebell MP-S210 2.0 - Marbo Sport
Rack de depozitare Kettlebell MP-S210 2.0 - Marbo Sport
Rack de depozitare Kettlebell MP-S210 2.0 - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
506,00 €
445,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (61,00 €).
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Suportul pentru gantere cu kettlebell MP-S210 2.0 este un dispozitiv care va aduce ordine și ordine în zona dumneavoastră liberă de greutate. Datorită designului în cascadă a cadrului și formei speciale a raftului pentru gantere, este foarte convenabil de utilizat și ocupă puțin spațiu valoros în clubul tău. Acest suport va găzdui un set întreg de gantere din fontă cu greutăți de la 6 la 32 kg (12 kettlebells).

Picioare din cauciuc

Suportul pentru gantere este echipat cu picioare din cauciuc gros, care asigură că echipamentul nu se va mișca în timpul utilizării.

Rafturi întărite

Raftul este echipat cu două rafturi robuste care vă vor permite să vă organizați perfect echipamentul.

Designul său solid și manopera de înaltă calitate garantează siguranța utilizatorilor și a echipamentelor.

Estetica designului

Nu uitați, aspectul echipamentului este un factor determinant în cazul în care un client va cumpăra un permis la sala dvs. de sport. Toată lumea preferă să facă mișcare pe un echipament modern, interesant și atrăgător din punct de vedere vizual.

Când proiectăm linia de echipamente PRO 2.0, ne-am propus sarcina de a o rafina în fiecare detaliu, chiar și în cel mai mic detaliu.

Am profilat picioarele standului într-o formă modernă, interesantă și atrăgătoare.

Linia PRO 2.0 - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun pe care îl poate întâlni un culturist adevărat - seria Marbo PRO 2.0.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate cu PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în sălile de sport comerciale și publice. Experimentează plăcerea de a te antrena cu cele mai bune echipamente de pe piață! Clasa: S - Echipamente concepute pentru utilizare comercială.

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., echipamentul nostru a fost testat pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile de către Centrul european de calitate.

Ca urmare a acestor teste, am primit certificatul de siguranță și certificatul de securitate de top pentru linia de echipamente PRO 2.0.

Date tehnice
Înălțime
51 cm
Lungime
50 cm
Lățime
113 cm
Greutate
31 kg
Sarcina de greutate
300 kg
Cerința de spațiu
0,56 m2
Culoare
Negru mat
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel