HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Mașină cu scripeți pentru cabluri pe două fețe cu role reglabile pe înălțime MP-U204 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U204-k1
Mașină cu scripeți pentru cabluri pe două fețe cu role reglabile pe înălțime MP-U204 - Marbo Sport
Mașină cu scripeți pentru cabluri pe două fețe cu role reglabile pe înălțime MP-U204 - Marbo Sport
Mașină cu scripeți pentru cabluri pe două fețe cu role reglabile pe înălțime MP-U204 - Marbo Sport
Mașină cu scripeți pentru cabluri pe două fețe cu role reglabile pe înălțime MP-U204 - Marbo Sport
Mașină cu scripeți pentru cabluri pe două fețe cu role reglabile pe înălțime MP-U204 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
3 242,00 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Ușă de sală de gimnastică cu mânere reglabile

Sunteți un profesionist, deci căutați doar soluții absolut fără compromisuri. Știm ce așteaptă adevărații profesioniști de la noi - echipamente de antrenament care îndeplinesc cele mai înalte standarde, le oferă o gamă largă de opțiuni și posibilități de exerciții, rezistă la ani de antrenamente istovitoare și îi provoacă în antrenamentul lor zilnic.

Dorim să vă prezentăm obiectivul de fitness din noua serie Marbo Professional. Utilizând cele mai noi aparate de profil, am creat un produs care stabilește noi tendințe în materie de design de echipamente în această gamă de prețuri.

Pentru producția aparatului am folosit doar cele mai rezistente profile 120x60x3 mm și 80x40x3 mm, care garantează cea mai mare rezistență a echipamentului. Greutatea totală a mașinii este de până la 415 kg! Setul include 2 bare cu o singură mână MH-C204.

Poziția reglabilă a mânerelor

Obiectivul MP-U204 este echipat cu un sistem de reglare a poziției mânerelor, care vă permite să efectuați mult mai multe exerciții decât pe un aparat cu un design tradițional.

Reglarea se face cu ajutorul unui șurub practic cu arc marcat cu roșu. Datorită acestuia, obțineți un confort și o ușurință de ajustare de neegalat.

Am ascuns toate roțile sub carcase din plastic negru. Cablurile cu înveliș galben se termină cu o clemă solidă cu șurub Allen și sunt amortizate de o bilă groasă de cauciuc.

Mânere de antrenament cu o singură mână

O noutate absolută la poarta MP-U204 sunt mânerele suplimentare pe care le folosiți atunci când vă antrenați cu o singură mână.

Am acoperit mânerele cu un strat de spumă groasă și fermă, care asigură o prindere confortabilă și sigură pentru utilizator. Am acoperit capetele mânerelor cu un manșon metalic răsucit de culoare neagră. Există altcineva care să vă ofere un aspect și o calitate ca aceasta la acest preț?

Bară integrată

Cireașa de pe tort este bara cu un design inovator, pe care am plasat-o în centrul ușii. Datorită profilării speciale a tuburilor, puteți alege între până la 10 mânere diferite! Am acoperit mânerele cu un strat gros și rezistent de spumă, care oferă utilizatorului o aderență confortabilă și sigură. Am acoperit capetele mânerelor cu un manșon metalic răsucit de culoare neagră.

Versiunea profesională

În noua ediție a seriei Profi, carcasa stivei este acoperită cu un capac din plastic, în timp ce stiva în sine este protejată de geamuri din plexiglas translucid. Datorită acestei soluții, funcționarea stivei este și mai silențioasă, iar întreaga mașină are un aspect estetic și atrăgător.

Professional Line - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - linia Marbo Professional.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate în conformitate cu standardul PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în săli de sport comerciale și publice. Experimentați plăcerea de a face exerciții fizice pe cel mai bun echipament de pe piață! Clasa: S - echipamente pentru uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dumneavoastră, echipamentul nostru a fost testat de Centrul European de Calitate pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile.

Ca urmare a acestor teste, am obținut Certificatul de siguranță și Certificatul de securitate de top pentru echipamentele din linia Professional.

Date tehnice
Înălțime
227 cm
Lățime
397 cm
Lungime
69 cm
Greutate
Tor 255 kg,
Stivă de 160 kg
Stivă
32 x 5 kg
Rata efectului de levier
2:1
Sarcina de greutate
150 kg
Cerința de spațiu
2,74 m2
Profil
80 x 40 x 3 mm,
120 x 60 x 3 mm
Frei
2 buc. Mânere MH-C104
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Culoare
Rahmen - Anthrazit
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel