HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Bară dublă de tracțiune 33/48mm 110cm mutată MFT-D3348P-110-P - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MFT-D3348P-110-P
Bară dublă de tracțiune 33/48mm 110cm mutată MFT-D3348P-110-P - Marbo Sport
Bară dublă de tracțiune 33/48mm 110cm mutată MFT-D3348P-110-P - Marbo Sport
Bară dublă de tracțiune 33/48mm 110cm mutată MFT-D3348P-110-P - Marbo Sport
Bară dublă de tracțiune 33/48mm 110cm mutată MFT-D3348P-110-P - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
129,00 €
114,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (15,00 €).
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Bară dublă de 33/48 mm offset 110 cm MFT-D3348P-110-P este un dispozitiv conceput pentru instalare în sistemul de antrenament funcțional FT.

Dispozitivul vă permite să vă antrenați cu lansete cu diametrul de 33 mm și 48 mm, astfel încât să puteți exersa tracțiuni la diferite intensități. Pe lângă funcția de antrenament, bara acționează ca un conector între stâlpi sau între un stâlp și un perete.

Asamblarea barei se realizează folosind patru șuruburi de montare, astfel încât dispozitivul să fie atașat ferm de structura FT.

FT line - echipament profesional pentru antrenament funcțional

Seria Marbo FT este un echipament comercial multifuncțional, conceput pentru zonele funcționale de antrenament din cluburile de fitness și sălile de sport.

Designul modular vă permite să personalizați cușca sau instalația pentru fiecare sală de antrenament și, de asemenea, vă permite să schimbați configurația și să extindeți dispozitivul cu accesorii suplimentare.

Aparatele din această serie se caracterizează printr-o structură bazată pe un profil durabil de 80 x 80 mm cu o grosime a peretelui de 3 mm. Sistemul FT se remarcă printr-o gamă modernă de culori, datorită cărora echipamentele acestei serii vor fi decorul oricărei săli de sport profesionale!

Date tehnice
Înălțime
25 cm
Lățime
110 cm
Lungime
32 cm
Greutate
13,2 kg
Sarcina de greutate
200 kg
Diametrul barei
48 mm,
33,7 mm
Profil de construcție
Foaie de metal 8 mm,
Tub 48 x 3 mm,
Tub de 33,7 x 3 mm
Material
Oțel
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel