HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Curea de gleznă profesională pentru scripete MH-C208 2.0 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Home
Codul produsului:MH-C208 2.0
Curea de gleznă profesională pentru scripete MH-C208 2.0 - Marbo Sport
Curea de gleznă profesională pentru scripete MH-C208 2.0 - Marbo Sport
Curea de gleznă profesională pentru scripete MH-C208 2.0 - Marbo Sport
Curea de gleznă profesională pentru scripete MH-C208 2.0 - Marbo Sport
Curea de gleznă profesională pentru scripete MH-C208 2.0 - Marbo Sport
Curea de gleznă profesională pentru scripete MH-C208 2.0 - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
26,89 €
24,00 €
/ St. brute
Salvezi11% (2,89 €).
  • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
    Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
  • Cumpărați direct de la producător
    Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
  • Premium-Service direct de la producător.
    Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
  • 40 de ani de calitate

Cureaua de gleznă pentru scripete de la Marbo Sport este accesoriul perfect care vă permite să antrenați adductori, abductorii și fesele pe scripetele inferior.

Confecționată din piele ecologică rezistentă și spumă moale, cureaua de gleznă MH-C208 2.0 garantează siguranță și confort în timpul antrenamentului.

Linia Home – echipament pentru uz casnic

Produsele din seria Marbo Home sunt destinate pasionaților de culturism începători care își inaugurează aventura cu sala de forță.

Echipamentul este conceput pentru a fi cât mai funcțional posibil și, în același timp, ușor de asamblat. Echipamentul din seria Home este realizat dintr-un profil durabil de 40x40 mm, garantând o stabilitate incomparabilă cu băncile chinezești din intervalul de prețuri corespunzător. Estetica manoperei este subliniată de tapițeria elegantă roșie și neagră pe un burete gros de trei centimetri și vopsire cu pulbere.

Pentru a garanta siguranța clienților, echipamentul nostru a fost verificat pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile de către Centrul European de Calitate.

Rezultatul acestor teste este Certificatul de Securitate și Top Security Certificate pe care le-am primit pentru dispozitivele din linia Home.

Date tehnice
Lungime
37 cm
Lățime
10 cm
Diametrul maxim
10 cm
Material
Piele Eko,
Spumă
Stare
Nou
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel