HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Stație Trizeps UF-010 - UpForm

Producător:UpForm
Serie:F-line
Codul produsului:UF-010
Stație Trizeps UF-010 - UpForm
Stație Trizeps UF-010 - UpForm
Stație Trizeps UF-010 - UpForm
Stație Trizeps UF-010 - UpForm
Stație Trizeps UF-010 - UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 531,00 €
2 227,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (304,00 €).
2 531,00 €
2 227,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Stația Trizeps UF-010 face parte din sistemul Upform F-line. Cu el poți antrena toate grupele musculare la toate nivelurile.


Coarda de triceps nu este inclusă.

NOTĂ: În cazurile în care UF-010 este utilizat ca o mașină de sine stătătoare, de sine stătătoare (fără conexiune la alte dispozitive din seria F-LINE), pentru a obține stabilitatea deplină a structurii, este necesar cu să fie ancorate în pământ cu ajutorul unor știfturi de prindere adecvate subsolului.

Cu UpForm vă puteți monta stația în funcție de cerințele și cerințele dvs.

Linia UpForm este un sistem modular destinat sălilor de sport și cluburilor de fitness comerciale. Datorită designului modular, stațiile UpForm pot fi configurate în funcție de nevoile și opțiunile individuale va fi.

Greutate de 90 kg

Stiva de greutăți include 12 farfurii, fiecare cântărind 7,5 kg. Greutățile sunt date în kilograme și lire sterline. Știftul este fabricat din aluminiu și este asigurat cu un cablu spiralat.

Brațul superior

Stația are o înălțime de 210 cm, astfel încât chiar și persoanele cu înălțimea de peste 200 cm se pot antrena cu ușurință pe lat pulldown.

Placă de greutate suplimentară 3,75 kg

Livrarea include o placă suplimentară de greutate cu o greutate de 3,75 kg, care poate fi pur și simplu plasată deasupra stivei de greutăți dacă aveți nevoie de o gradare mai fină a greutății. Există un suport pe cadru unde placa cu greutate mai mică este atârnată. Știftul este fabricat din aluminiu și este asigurat cu un cablu spiralat.

Date tehnice
Înălțime
2033 mm
Lățime
654 mm
Lungime
662 mm
Greutate
160 kg
Stivă
12 x 7,5 kg,
1 x 3,75 kg
Rata efectului de levier
1:1
Sarcina de greutate
93,75 kg
Profil
100 x 60 x 3 mm,
țeavă 60,3 x 3,2 mm,
țeavă 76,1 x 3,2 mm
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Culoarea cadrului
negru
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel