HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

US-U009 mașină de extensie a picioarelor - UpForm

Producător:UpForm
Serie:S-line
Codul produsului:US-U009-k2t4
US-U009 mașină de extensie a picioarelor - UpForm
US-U009 mașină de extensie a picioarelor - UpForm
US-U009 mașină de extensie a picioarelor - UpForm
US-U009 mașină de extensie a picioarelor - UpForm
US-U009 mașină de extensie a picioarelor - UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 631,54 €
2 316,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (315,54 €).
2 631,54 €
2 316,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Aparatul pentru cvadriceps US-U009 este conceput pentru antrenarea mușchilor din partea inferioară a corpului, în special a mușchilor cvadricepsului coapsei.

Datorită absenței configurațiilor inutile și a eliminării necesității de a ajusta de fiecare dată aparatul la utilizator, acesta este ideal pentru antrenamentul începătorilor.

Schimbare precisă a greutății

Stiva de greutăți este fabricată din oțel. Fiecare placă are un autocolant care indică greutatea în kilograme și lire. Suportul cu ace pentru reglarea stivei de greutăți este fabricat din aluminiu și fixat cu un cablu spiralat.

Panou de instrucțiuni

Am atașat la carcasa dispozitivului un grafic care arată într-un mod simplu și ușor de înțeles cum se utilizează corect dispozitivul și ce mușchi sunt antrenați.

Tapițerie respirabilă

Spătarele și scaunele dispozitivelor UpForm S-Line au un strat suplimentar, subțire, de spumă specială. În combinație cu materialul perforat, acesta creează o pernă confortabilă și respirabilă care reduce semnificativ transpirația în timpul exercițiilor intensive.

Apucături din cauciuc

Mânerele sunt realizate din cauciuc termoformat, care este rezistent la transpirație, deteriorare și abraziune. Capetele lor sunt prevăzute cu un capac de prindere din aluminiu cu logo pentru a preveni alunecarea în timpul antrenamentelor.

Date tehnice
Înălțime
1246 mm
Lățime
1130 mm
Lungime
956 mm
Greutate
200 kg
Stivă
12 x 7,5 kg
Rata efectului de levier
1:1
Sarcina de greutate
90 kg
Profil
80 x 40 x 3 mm,
Rohr 50 x 3 mm
Culoarea cadrului
negru
Culoarea tapițeriei
negru
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel