HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Banca Scott (pupitru pentru curl) MH-L105 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Home
Codul produsului:MH-L105
Banca Scott (pupitru pentru curl) MH-L105 - Marbo Sport
Banca Scott (pupitru pentru curl) MH-L105 - Marbo Sport
Banca Scott (pupitru pentru curl) MH-L105 - Marbo Sport
Banca Scott (pupitru pentru curl) MH-L105 - Marbo Sport
Banca Scott (pupitru pentru curl) MH-L105 - Marbo Sport
Banca Scott (pupitru pentru curl) MH-L105 - Marbo Sport
Banca Scott (pupitru pentru curl) MH-L105 - Marbo Sport
Banca Scott (pupitru pentru curl) MH-L105 - Marbo Sport
Banca Scott (pupitru pentru curl) MH-L105 - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
134,89 €
119,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (15,89 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Vă prezentăm un nou produs din gama noastră: Scott-Bank Curl Desk - MH-L105.

Datorită opțiunii de ajustare pe cinci niveluri, puteți antrena mușchii brațelor într-un mod complex. Tehnologiile utilizate și soluțiile moderne de brevetare merg mână în mână cu cea mai bună calitate a materialelor. Perna care vine cu garantează confort are o acoperire durabilă și, prin urmare, este greu de distrus.

Bara pentru gantere afișată nu este inclusă în pachetul de livrare.

Cinci niveluri de reglare a spătarului

Antrenamentul devine mai eficient datorită ajustării căptușelii pe 5 niveluri. Acest lucru permite ajustarea înălțimii dispozitivului la dimensiunea persoanei care face exerciții.

Sistem de reglare

Birouul Curl MH-L105. este echipat cu un mâner cu comutare de presiune. Aceasta înseamnă că înălțimea suportului de braț poate fi ajustată rapid și ușor la înălțimea corespunzătoare.

Atașamente din cauciuc

Atașamentele din cauciuc sunt un element neobișnuit în această gamă de preț. Acestea absorb șocul și reduc zgomotul și împiedică deteriorarea stratului de pulbere.

Picioare din cauciuc

Banca lui Scott este echipată cu un buton care stabilizează biroul curl atunci când înălțimea suportului este ajustată la înălțimea ta.

Numai acest design vă oferă siguranță completă atunci când faceți exerciții și stabilitatea noului dumneavoastră echipament.

Captuseală rezistentă la rupere

Mh-L105. are un tampon cu o formă ergonomică care permite un antrenament confortabil. Cusăturile suplimentare ale căptușelii asigură că banca este mai puternică și aproape indestructibilă. Vă garantăm că nimeni altul Producătorul oferă astfel de echipamente sportive perfect proiectate.

Set de instrumente într-un set

Dispozitivul vine cu un set de chei de dimensiunile 13 și 17, care vă oferă instrumentele necesare pentru auto-asamblarea produsului nostru.

Home Line - echipament sportiv pentru uz privat

Seria Home este o serie de produse destinate începătorilor în culturism și iubitorilor de sport care doresc să câștige experiență.

Dispozitivele sunt fabricate astfel încât să fie funcționale și să poată fi asamblate cu ușurință. De asemenea, garantează siguranță și confort. Produsele sunt realizate din profile de 40x40cm. Asigură stabilitatea care este incomparabil cu alte echipamente sportive din acest interval de preț. Estetica producției evidențiază tapițeria elegantă roșu-negru cu buretele de 3 cm și stratul de pulbere.

Siguranța este cel mai important lucru pentru noi

Pentru a ne asigura că antrenamentul dvs. de forță este întotdeauna în siguranță, dispozitivele noastre și echipamentele suplimentare sunt testate în mod regulat de Centrul European pentru Calitate pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile.

Date tehnice
Înălțime
min. 82 cm,
max. 102 cm
Lățime
79 cm
Lungime
80 cm
Dimensiunile scaunului
30 x 27 cm
Greutate
15 kg
Sarcina de greutate
250 kg
Dimensiunile spătarului
30 x 55 cm
Reglarea spătarului
5 poziții
Stare
Nou
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel