HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Banca cu reglare dublă MH-L114 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Home
Codul produsului:5903641001175
Banca cu reglare dublă MH-L114 - Marbo Sport
Banca cu reglare dublă MH-L114 - Marbo Sport
Banca cu reglare dublă MH-L114 - Marbo Sport
Banca cu reglare dublă MH-L114 - Marbo Sport
Banca cu reglare dublă MH-L114 - Marbo Sport
Banca cu reglare dublă MH-L114 - Marbo Sport
Banca cu reglare dublă MH-L114 - Marbo Sport
Banca cu reglare dublă MH-L114 - Marbo Sport
Banca cu reglare dublă MH-L114 - Marbo Sport
Banca cu reglare dublă MH-L114 - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
139,89 €
123,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (16,89 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Cumpărați mai ieftin ca un set

315,69 €
282,00 €
Salvezi10.67% (33,69 €)
Vezi set

Set MH8 | bancă cu greutăți reglabilă pe două fețe + suport pentru haltere - Marbo Sport

223,89 €
203,00 €
Salvezi9.33% (20,89 €)
Vezi set

Set MH7 | bancă de greutăți reglabilă pe două fețe MH-L114 + suport de greutăți reglabil pe înălțime MH-S201 x2 - Marbo Sport

358,78 €
322,00 €
Salvezi10.25% (36,78 €)
Vezi set

Set MH9 | bancă cu greutăți reglabilă pe două fețe MH-L114 + bancă Scott (curl desk) MH-L105 + suport de greutăți reglabil pe înălțime MH-S001 x2 - Marbo Sport

450,58 €
401,00 €
Salvezi11.00% (49,58 €)
Vezi set

Set MH10 | bancă cu greutăți reglabilă pe două fețe MH-L114 + suport pentru haltere MH-S204 + bancă Scott MH-L105 - Marbo Sport

Banca MH-L114 a fost realizată cu cele mai moderne mașini controlate de computer și vă garantează un antrenament eficient și sigur acasă.

Rezistența, atenția la detalii și materialele de calitate superioară sunt cheia satisfacției tale.

Până la nouă unghiuri de reglare a spătarului și trei opțiuni de reglare a șezutului sunt ceea ce ați așteptat pentru a vă face antrenamentul și mai eficient și mai confortabil.

Structură puternică și solidă

Profilurile 40 x 40 mm garantează stabilitatea deplină a structurii și siguranță în timpul antrenamentului. Datorită utilizării oțelului de cea mai înaltă calitate, banca poate rezista la sarcini de până la 200 kg.

Nouă unghiuri de reglare a spătarului și trei unghiuri ale șezutului

Pentru a putea schimba în siguranță și comod poziția spătarului în timpul exercițiilor, am adăugat mânere special dedicate pentru această.

Tapițerie comodă

Pentru a face tapițeria mai puternică și mai rezistentă la orice rosătură, am decis să adăugăm cusături suplimentare.

Picioare masive din cauciuc

La noul model de bancă MH-L114 am utilizat picioare de cauciuc care vă protejează podeaua împotriva zgârieturilor.

Linia Home – echipament pentru uz casnic

Produsele din seria Marbo Home sunt destinate pasionaților de culturism începători care își inaugurează aventura cu sala de forță.

Echipamentul este conceput pentru a fi cât mai funcțional posibil și, în același timp, ușor de asamblat. Echipamentul din seria Home este realizat dintr-un profil durabil de 40x40 mm, garantând o stabilitate incomparabilă cu băncile chinezești din intervalul de prețuri corespunzător. Estetica manoperei este subliniată de tapițeria elegantă roșie și neagră pe un burete gros de trei centimetri și vopsire cu pulbere.

Pentru a garanta siguranța clienților, echipamentul nostru a fost verificat pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile de către Centrul European de Calitate.

Rezultatul acestor teste este Certificatul de Securitate și Top Security Certificate pe care le-am primit pentru dispozitivele din linia Home.

Date tehnice
Înălțime
45 cm
Lățime
40 cm
Lungime
119 cm
Dimensiunile spătarului
81 x 27 cm
Dimensiunile scaunului
30 x 27 cm
Greutate
14 kg
Sarcina de greutate
200 kg
Reglarea spătarului
9 Poziții (-22° 0° 15° 25° 35° 45° 56° 67° 84°)
Reglarea scaunului
3 Poziții (0 ° 15 ° 26 °)
Profil
40 x 40 mm
Material
Oțel
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Stare
Nou
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel