HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Suport pentru sac de box MA-B002 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Home
Codul produsului:1009017
Suport pentru sac de box MA-B002 - Marbo Sport
Suport pentru sac de box MA-B002 - Marbo Sport
Suport pentru sac de box MA-B002 - Marbo Sport
Suport pentru sac de box MA-B002 - Marbo Sport
Suport pentru sac de box MA-B002 - Marbo Sport
Suport pentru sac de box MA-B002 - Marbo Sport
Suport pentru sac de box MA-B002 - Marbo Sport
Suport pentru sac de box MA-B002 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
64,89 €
57,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (7,89 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Echipamentul nostru sportiv beneficiază doar de cele mai funcționale tehnologii și soluții. Acest lucru este valabil și pentru noul nostru suport de perete pentru sac de box MA-B002, pe care am dori să vi-l prezentăm astăzi. Chiar și la cele mai puternice impacturi, suportul de perete rămâne întotdeauna pe poziție stabil și nemișcat.

Profilul construcției din oțel de înaltă calitate măsoară 50 mm x 50 mm x 2 mm și, prin urmare, garantează stabilitate și confort în timpul fiecărei sesiuni de antrenament. Suportul este versatil - îl puteți folosi în cei patru pereți Instalați-l în garaj, la subsol sau într-o sală de pregătire profesională. A fost atât de ușor să desfășori antrenamentul profesional de box în mod eficient și în siguranță!

Știm cât de important este să respectăm cele mai înalte standarde de siguranță atunci când antrenăm box. O construcție stabilă, asamblare ușoară și materiale de înaltă calitate - aceștia au fost pilonii de bază pe care ne-am bazat produsul au dezvoltat. Prin urmare, modelul are opt găuri de montare pentru a asigura întotdeauna cea mai mare stabilitate. Suportul nostru de perete pentru sac de box este ferm și stabil în orice moment - așa că îl puteți folosi fără nicio reținere desfășurați antrenament de box eficient și puternic.

Suportul nostru de perete pentru sacul dvs. de box MA-B002 combină versatilitatea, funcționalitatea și stabilitatea la cel mai înalt grad.

Construcție puternică și durabilă

Toate dispozitivele noastre de antrenament și componentele lor se caracterizează printr-o rezistență extrem de ridicată. Pentru asamblare se folosesc numai construcții și elemente de fixare de cea mai înaltă calitate de fabricație care sunt solide și sunt de lungă durată. Aceasta înseamnă că antrenamentul dumneavoastră eficient poate fi efectuat cu cea mai mare siguranță posibilă. Suportul nostru de perete pentru sac de box este realizat cu profile robuste care măsoară 50 mm x 50 mm x 2 mm, ceea ce asigură rezistență ridicată și Stabilitatea este asigurată în orice moment.

Carlig reglabil

Deoarece dorim întotdeauna să răspundem așteptărilor clienților noștri, suntem singura companie de pe piață care a proiectat un suport în care sacul de box este reglat astfel încât să poată fi rotit în jurul axei sale - bineînțeles doar dacă doriți. Siguranța cursantului este întotdeauna cea mai mare prioritate în toate soluțiile noastre de formare. De aceea, suportul a fost echipat cu o piuliță de blocare specială care oferă un efect eficient Oferă protecție împotriva deșurubarii. Suportul are 100 cm lungime, ceea ce înseamnă că sacul de box este întotdeauna la o distanță sigură de perete și permite un antrenament confortabil și sigur.

Găuri suplimentare pentru montare

Antrenamentul de box este caracterizat prin utilizarea unei forțe, precizie și mobilitate enorme. Prin urmare, sacul de box nu trebuie doar să fie de bună calitate, ci să aibă și un suport stabil și sigur. Al nostru Atașamentul este echipat cu 8 găuri de montare care vă ajută să atașați sacul de box în orice locație dorită. Opțiunile suplimentare de prindere vă oferă, de asemenea, stabilitate și siguranță maximă în timpul utilizării Antrenamentul tău cu sacul de box.

Linie de accesorii - accesorii pentru produsele dvs. Marbo

Echipamentul nostru sportiv permite mai mult.

Datorită gamei extinse de accesorii diferite, puteți extinde în mod constant funcționalitatea echipamentului dvs. sportiv pentru bani puțini. Doar o varietate de opțiuni contează în zilele noastre și știm asta foarte bine.

De acum înainte, toate accesoriile, cum ar fi barele de tragere, birourile curl, presele pentru picioare și platformele formează noua linie de accesorii Marbo.

Date tehnice
Înălțime
54 cm
Lungime
103 cm
Lățime
9 cm
Sarcina de greutate
150 kg
Greutate
7,5 kg
Profil
50 x 50 x 2 mm
Material
Oțel
Găuri de montaj
Diametru: 10 mm,
8 buc.
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel