HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

MH-D205 suport pentru sac de box montat pe perete - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Home
Codul produsului:1009021
MH-D205 suport pentru sac de box montat pe perete - Marbo Sport
MH-D205 suport pentru sac de box montat pe perete - Marbo Sport
MH-D205 suport pentru sac de box montat pe perete - Marbo Sport
MH-D205 suport pentru sac de box montat pe perete - Marbo Sport
MH-D205 suport pentru sac de box montat pe perete - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
54,90 €
48,00 €
/ St. brute
Salvezi13% (6,90 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Funcționalitate, design modern și un nivel ridicat de uşurinţă în utilizare - acestea sunt caracteristicile tuturor dispozitivelor noastre de antrenament. Pentru a vă satisface așteptările, astăzi vă prezentăm un produs complet nou pentru eficienta dumneavoastră Antrenament de box la domiciliu - noul suport pentru sac de box MH-D205!

Antrenamentul de box la domiciliu implică întotdeauna riscul de răni și accidente. Din motive de siguranță am folosit un mâner cu un profil de 40mm x 40mm, care vă va oferi stabilitate și siguranță chiar și în timpul celor mai intense. Antrenament garantat! Cârligul în care agățați sacul de box este la 690 mm de perete, deci nu poate fi aruncat pe perete. Astfel, puteți să vă antrenați întotdeauna confortabil, în siguranță și în mod constant poate efectua!

Fiecare boxer are propriile preferințe când vine vorba de suportul pentru sac de box - am adus un omagiu acestui lucru, deoarece influențează, fără îndoială, foarte mult calitatea antrenamentului de box. Puteți folosi mânerul nostru în două Utilizați setări diferite: fie rotative, fie nerotabile.

Soluții aplicate

Construcție puternică și stabilă

Manopera solidă și materialele de cea mai înaltă calitate caracterizează toate produsele noastre. Doar suporturile durabile și bine realizate vă permit să efectuați un antrenament eficient într-un mod sigur. Construcția Suportul nostru este format dintr-un profil gros de 40 mm x 40 mm, care asigură rezistența produsului.

Găuri de montare

Antrenamentul de box este caracterizat de forță enormă, precizie ridicată și mobilitate deosebită. Prin urmare, nu numai că sacul de box trebuie să fie de înaltă calitate, dar trebuie să aibă și un suport solid. Montura noastră este cu total Echipat cu patru orificii de montare cu care il puteti atasa direct pe perete. Un suport solid și robust asigură stabilitate și siguranță maximă în timpul antrenamentului în cei patru pereți.

Cheie de montare pentru asamblare ușoară

Livrarea include chei de asamblare cu care suportul pentru sac de box poate fi instalat rapid și ușor.

Linia Home – echipament pentru uz casnic

Produsele din seria Marbo Home sunt destinate pasionaților de culturism începători care își inaugurează aventura cu sala de forță.

Echipamentul este conceput pentru a fi cât mai funcțional posibil și, în același timp, ușor de asamblat. Echipamentul din seria Home este realizat dintr-un profil durabil de 40x40 mm, garantând o stabilitate incomparabilă cu băncile chinezești din intervalul de prețuri corespunzător. Estetica manoperei este subliniată de tapițeria elegantă roșie și neagră pe un burete gros de trei centimetri și vopsire cu pulbere.

Pentru a garanta siguranța clienților, echipamentul nostru a fost verificat pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile de către Centrul European de Calitate.

Rezultatul acestor teste este Certificatul de Securitate și Top Security Certificate pe care le-am primit pentru dispozitivele din linia Home.

Date tehnice
Înălțime
50 cm
Lungime
70 cm
Lățime
4 cm
Sarcina de greutate
100 kg
Greutate
4,5 kg
Profil
40 x 40 mm
Material
Oțel
Găuri de montaj
Diametru: 10 mm,
4 buc.
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Abmessungen der Verpackung
Paketlänge [cm]
72
Paketbreite [cm]
16
Packstückhöhe [cm]
7
Anzahl der Pakete
1
Bruttogewicht [kg]
4.8
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel