HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Scripete superior și interior cu șezut și picioare MH-W102 2.0 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Home
Codul produsului:MH-W102 2.0
Scripete superior și interior cu șezut și picioare MH-W102 2.0 - Marbo Sport
Scripete superior și interior cu șezut și picioare MH-W102 2.0 - Marbo Sport
Scripete superior și interior cu șezut și picioare MH-W102 2.0 - Marbo Sport
Scripete superior și interior cu șezut și picioare MH-W102 2.0 - Marbo Sport
Scripete superior și interior cu șezut și picioare MH-W102 2.0 - Marbo Sport
Scripete superior și interior cu șezut și picioare MH-W102 2.0 - Marbo Sport
Scripete superior și interior cu șezut și picioare MH-W102 2.0 - Marbo Sport
Scripete superior și interior cu șezut și picioare MH-W102 2.0 - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
193,40 €
170,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (23,40 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Scripetele superior și interior cu șezut și picioare MH-W102 2.0 este un dispozitiv multifuncțional care vă permite să efectuați un antrenament sigur și intensiv al grupelor musculare superioare și al mușchilor abdominali.

*Greutățile prezentate în fotografii nu sunt incluse în set.

Bară lungă MH-C001 inclusă în set

Bara MH-C001 cu o lungime de 108 cm și o sarcină maximă de până la 120 kg este destinată antrenării multor grupe musculare.

Blocări reglabile pentru picioare

Blocarea vă va permite să vă imobilizați picioarele în timpul antrenamentului, asigurându-vă o poziție stabilă și sigură. Datorită celor 3 niveluri de reglare, devine un accesoriu indispensabil pentru exerciții.

Loc pentru greutăți

Scripetele este conceput pentru a lucra cu greutăți libere, pe care le așezați pe o bară puternică cu diametrul de 25mm și lungimea de 2x22cm.

Platforme antiderapante

Scripetele a fost echipat cu platforme confortabile, antiderapante, confecționate din tablă groasă canelată.

Tapițerie modernă

Cusăturile suplimentare de tapițerie pe care le am aplicat la modelul MH-W102 2.0 o fac și mai puternică și mai rezistentă la rosături.

Linia Home – echipament pentru uz casnic

Produsele din seria Marbo Home sunt destinate pasionaților de culturism începători care își inaugurează aventura cu sala de forță.

Echipamentul este conceput pentru a fi cât mai funcțional posibil și, în același timp, ușor de asamblat. Echipamentul din seria Home este realizat dintr-un profil durabil de 40x40 mm, garantând o stabilitate incomparabilă cu băncile chinezești din intervalul de prețuri corespunzător. Estetica manoperei este subliniată de tapițeria elegantă roșie și neagră pe un burete gros de trei centimetri și vopsire cu pulbere.

Pentru a garanta siguranța clienților, echipamentul nostru a fost verificat pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile de către Centrul European de Calitate.

Rezultatul acestor teste este Certificatul de Securitate și Top Security Certificate pe care le-am primit pentru dispozitivele din linia Home.

Date tehnice
Înălțime
199 cm
Lățime
108 cm (cu bară),
51 cm (fără bară)
Lungime
124 cm
Greutate
20,4 kg
Sarcina de greutate
140 kg
Setarea blocadei
3 etape,
Stroke la fiecare 5 cm
Role cu rulmenți cu bile
3 buc.
Suport pentru placa de greutate
2 x 22 cm
Material
Oțel
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Cerința de spațiu
staționar
Stare
Nou
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel