HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Bancă pentru partea inferioară a spatelui MP-L212 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Codul produsului:MP-L212_2.0-k2t4
Bancă pentru partea inferioară a spatelui MP-L212 - Marbo Sport
Bancă pentru partea inferioară a spatelui MP-L212 - Marbo Sport
Bancă pentru partea inferioară a spatelui MP-L212 - Marbo Sport
Bancă pentru partea inferioară a spatelui MP-L212 - Marbo Sport
Bancă pentru partea inferioară a spatelui MP-L212 - Marbo Sport
Bancă pentru partea inferioară a spatelui MP-L212 - Marbo Sport
Bancă pentru partea inferioară a spatelui MP-L212 - Marbo Sport
Bancă pentru partea inferioară a spatelui MP-L212 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
677,00 €
596,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (81,00 €).
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Extensorii spatelui - întăresc corpul și îmbunătățesc postura

Banca Roman de la Marbo Sport este un echipament conceput in primul rand pentru antrenarea muschilor spatelui, in special a muschilor extensori. Cele mai cunoscute exerciții efectuate pe acest aparat sunt ridicările trunchiului de la cădere și extensorii de spate pe Banca. Construcția sa se bazează pe profile groase de 100 x 50 mm cu perete de 3 mm, care garantează soliditatea și durabilitatea întregii structuri chiar și în timpul celor mai intense antrenamente.

Cei care folosesc banca pot efectua și un antrenament abdominal eficient, iar cu o utilizare sistematică - observați o îmbunătățire semnificativă a posturii.

Banca romana Marbo Sport - echipament de inalta calitate si antrenament eficient

Producătorii au folosit o serie de soluții pentru a oferi clienților un dispozitiv care le permite să efectueze un antrenament satisfăcător și eficient:

 • echipamentul are până la 5 posibilități de reglare a suportului, astfel încât să îl puteți regla individual, în funcție de înălțime și preferințe;
 • puterea și rezistența sunt asigurate de o formă specială cu încuietori de poziție, coaptă din tablă de 3 mm grosime;
 • simplitatea utilizării - pentru a seta nivelul dorit al spătarului, trebuie să-l prindeți de mânere și să-l reglați la unghiul dorit;
 • Utilizarea încuietorilor pentru picioare - sunt fabricate din spumă poliuretanică puternică, care este acoperită cu piele artificială moale. Pentru a ascunde retragerea vizibilă a materialului, la capete s-a folosit o rozetă din plastic;
 • tapițerie inovatoare - a fost construită din două elemente separate, care sunt adaptate formelor anatomice ale aparatului de exercițiu;
 • atenție la cele mai mici detalii – toate mânerele băncii sunt acoperite cu un strat de cauciuc gros și rezistent, care asigură o prindere confortabilă și sigură. Capetele mânerelor sunt acoperite cu un capac din aluminiu cu logo. The picioarele băncii sunt echipate cu picioare din cauciuc gros, astfel încât echipamentul nu se va deplasa în timpul exercițiului.

Pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță pentru utilizatori, echipamentul a fost testat pentru siguranță și conformitate cu standardele actuale de către Centrul European de Calitate.

Linia PRO 2.0 - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun pe care îl poate întâlni un culturist adevărat - seria Marbo PRO 2.0.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate cu PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în sălile de sport comerciale și publice. Experimentează plăcerea de a te antrena cu cele mai bune echipamente de pe piață! Clasa: S - Echipamente concepute pentru utilizare comercială.

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., echipamentul nostru a fost testat pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile de către Centrul european de calitate.

Ca urmare a acestor teste, am primit certificatul de siguranță și certificatul de securitate de top pentru linia de echipamente PRO 2.0.

Date tehnice
Înălțime
88 cm
Lățime
78 cm
Lungime
120 cm
Greutate
40 kg
Sarcina de greutate
350 kg
Cerința de spațiu
0,93 m2
Profil
100 x 50 x 3 mm
Culoarea tapițeriei
negru
Culoarea cadrului
negru
Reglarea spătarului
5 poziții
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel