HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Curl Pult UR-L003 - UpForm

Producător:UpForm
Serie:R-line
Codul produsului:UR-L003
Curl Pult UR-L003 - UpForm
Curl Pult UR-L003 - UpForm
Curl Pult UR-L003 - UpForm
Curl Pult UR-L003 - UpForm
Curl Pult UR-L003 - UpForm
Curl Pult UR-L003 - UpForm
Curl Pult UR-L003 - UpForm
Curl Pult UR-L003 - UpForm
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
1 190,00 €
1 047,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (143,00 €).
1 190,00 €
1 047,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Curl Pult UR-L003 este un dispozitiv profesional cu ajutorul căruia poți antrena mușchii brațelor de oțel în timp ce stai în picioare.

Curl Pult UR-L003 este un dispozitiv profesional cu ajutorul căruia îți poți antrena mușchii brațelor în timp ce stai în picioare. Designul dispozitivului se bazează pe profile ovale groase de 125 x 60 mm cu o grosime a peretelui de 3 mm, ceea ce asigură stabilitatea și rezistența întregii structuri. Suporturile atașate permanent sunt realizate din poliamidă groasă și rezistentă.

Suport pentru mreană din poliamidă

Restul este fabricat din poliamidă puternică și durabilă, ceea ce asigură că mreana poate fi plasată în tăcere în timpul antrenamentului și protejează împotriva deteriorării ganterei și a restului.

Picioare din cauciuc


Biroul curl este echipat cu picioare de cauciuc care asigură că dispozitivul nu se mișcă în timpul antrenamentului.

Nu trebuie să vă faceți griji că noua dvs. bancă de antrenament zgârie podeaua. Picioarele noastre din cauciuc protejează gresia, precum și covoarele sau panourile - chiar și la sarcini intense și grele.

Captuseală întărită

Captuseala are o armatura dubla pe fiecare margine a elementului de captuseala. Am reușit acest lucru folosind firul de miez gros și puternic al Coats, combinat cu piele artificială durabilă.

Elementele spătarului și ale scaunului sunt montate pe o foaie solidă de 3 mm grosime. Această construcție nu numai că oferă o durabilitate excelentă, ci și un finisaj estetic uimitor noului tău echipament.

Date tehnice
Înălțime
112 cm
Lățime
76 cm
Lungime
95 cm
Greutate
65 kg
Sarcina de greutate
400 kg
Cerința de spațiu
0,72 m2
Profil
125 x 60 x 3 mm
Culoarea tapițeriei
negru
Culoarea cadrului
negru
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel