HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Suport pentru haltere UR-S001 - UpForm

Producător:UpForm
Serie:R-line
Codul produsului:UR-S001
Suport pentru haltere UR-S001 - UpForm
Suport pentru haltere UR-S001 - UpForm
Suport pentru haltere UR-S001 - UpForm
Suport pentru haltere UR-S001 - UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
1 340,00 €
1 179,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (161,00 €).
1 340,00 €
1 179,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Suportul pentru haltere UR-S001 este un produs profesional care se va folosi în orice sală de sport. Datorită acesteia, ordinea și ordinea vor predomina în clubul tău. Suportul pentru mreană UR-S001 va fi perfect și pentru sălile de antrenament mai mici, datorită designului său atent - ocupă puțin spațiu.

Mânere din cauciuc

Suportul va găzdui 10 mrene cu o lungime minimă a părții de prindere de 90 cm. Cârligele mânerelor au fost coapte din tablă de #8 mm grosime și echipate cu plăcuțe de cauciuc care absorb șocuri, care asigură plasarea fără zgomot a mrenei în timpul antrenamentului și, de asemenea, protejează structura suportului și grifonul de zgârieturi.


Construcție solidă

Cadru raftului este realizat din profil de 125x60x3 mm și tablă de 8 mm. Întregul este perfect sudat, creând o structură robustă. Utilizarea unei astfel de soluții garantează siguranță deplină în timpul utilizării rack-ului și oferă un aspect atractiv și modern al dispozitivului.

Date tehnice
Înălțime
139 cm
Lățime
97 cm
Lungime
96 cm
Greutate
85 kg
Sarcina de greutate
400 kg
Spațiu pentru mânere
10 St.,
lungimea minimă a părții de mâner a halterei: 90 cm
Cerința de spațiu
0,93 m2
Profil
125 x 60 x 3 mm
Culoare
negru
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel