HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Aparat extensie de picior UF-022 - UpForm

Producător:UpForm
Serie:F-line
Codul produsului:UF-022
Aparat extensie de picior UF-022 - UpForm
Aparat extensie de picior UF-022 - UpForm
Aparat extensie de picior UF-022 - UpForm
Aparat extensie de picior UF-022 - UpForm
Aparat extensie de picior UF-022 - UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
3 871,00 €
3 406,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (465,00 €).
3 871,00 €
3 406,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Mașina de extensie a picioarelor UF-022 este concepută pentru antrenarea corpului inferior, în special a mușchilor cvadricepși ai picioarelor.

Extensia piciorului face parte din sistemul Upform F-line. Cu el poți antrena toate grupele musculare la toate nivelurile.

NOTĂ: În cazurile în care UF-022 este utilizat ca o mașină de sine stătătoare, de sine stătătoare (fără conexiune la alte dispozitive din seria F-LINE), pentru a obține stabilitatea deplină a structurii, este necesar cu să fie ancorate în pământ cu ajutorul unor știfturi de prindere adecvate subsolului.

Cu UpForm vă puteți monta stația în funcție de cerințele și cerințele dvs.

Marca UpForm este un sistem revoluționar pentru sălile de sport și cluburile de fitness comerciale. Un mare avantaj al liniei UpForm F este modularitatea sa - turnuri care conectează mai multe dispozitive. Upform F-Line nu este una rigidă soluţie. Linia ofera posibilitatea de a alege aparate care se incadreaza perfect in conceptul de sala de sport. Datorită designului modular, dispozitivele UpForm pot fi personalizate în funcție de nevoile și posibilitățile individuale fi configurat.

Tabloul de instrucțiuni

Există o imagine pe corpul dispozitivului care arată într-un mod simplu și ușor de înțeles cum să folosești dispozitivul corect.

Greutate de 120 kg

Stiva de greutăți include 16 farfurii, fiecare cântărind 7,5 kg. Greutățile sunt date în kilograme și lire sterline. Știftul este fabricat din aluminiu și este asigurat cu un cablu spiralat.

Roți și spătar reglabile

Dispozitivul oferă posibilitatea de reglare pe 4 nivele a poziției rolelor inferioare, ceea ce vă permite să reglați dispozitivul la înălțimea dvs., ceea ce vă garantează confort deplin în utilizare.

Mașina are cinci niveluri de reglare a spătarului, datorită cărora fiecare utilizator poate regla unghiul optim de poziție a corpului.

Captuseală perforată

Captușeala perforată este bine ventilată și rămâne uscată în timpul antrenamentului, ceea ce mărește semnificativ confortul antrenamentului.


Mânere acoperite cu spumă

Stațiile liniei UpForm au totul pentru a asigura confort maxim în timpul antrenamentului!

Mânerele sunt acoperite cu un strat de spumă groasă, rigidă, care asigură o prindere confortabilă și sigură.

Capetele mânerelor sunt acoperite cu un manșon metalic de culoare neagră.

Date tehnice
Înălțime
2033 mm
Lungime
1449 mm
Lățime
651 mm
Stivă
16 x 7,5 kg
Sarcina de greutate
120 kg
Greutate
238 kg
Profil
100 x 50 x 3 mm,
țeavă 76,1 x 3,2 mm
Reglarea spătarului
5 poziții
Reglarea arborelui
4 poziții
Culoarea cadrului
negru
Culoarea tapițeriei
negru
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel