HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Raft pentru gantere MP-S207 2.0 (4 module) - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:PRO 2.0
Codul produsului:MP-S207_2.0-440-k2
Raft pentru gantere MP-S207 2.0 (4 module) - Marbo Sport
Raft pentru gantere MP-S207 2.0 (4 module) - Marbo Sport
Raft pentru gantere MP-S207 2.0 (4 module) - Marbo Sport
Raft pentru gantere MP-S207 2.0 (4 module) - Marbo Sport
Raft pentru gantere MP-S207 2.0 (4 module) - Marbo Sport
Raft pentru gantere MP-S207 2.0 (4 module) - Marbo Sport
Raft pentru gantere MP-S207 2.0 (4 module) - Marbo Sport
Kurzhantelständer MP-S207 2.0 (1 Modul) - Marbo Sport
Kurzhantelständer MP-S207 2.0 (1 Modul) - Marbo Sport
Numărul de module:
4
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit
1 624,00 €
1 429,00 €
/ St. brute
Cumpărarea ca un set,salvați100,00% (-1429.00)
1 624,00 €
1 429,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Suportul profesional pentru gantere MP-S207 2.0 este una dintre echipamentele esențiale pentru a economisi spațiu în sala ta. Datorită designului în cascadă a cadrului și formei speciale a raftului pentru gantere, este foarte convenabil de utilizat și ocupă puțin spațiu prețios.

Raft pentru gantere

Pe suport vei pune gantere cu o porțiune de prindere minimă de 120 mm. Raftul special profilat din tablă groasă de #4 mm asigură rezistența maximă a structurii și vă permite să îndepărtați și să puneți deoparte rapid ganterele.

Capetele raftului sunt echipate cu încuietori speciale care împiedică alunecarea ganterelor de pe suport.

Estetica construcției

Nu uitați, aspectul echipamentului este un factor determinant în cazul în care un client va cumpăra un permis la sala dvs. de sport. Toată lumea preferă să facă mișcare pe un echipament modern, interesant și atrăgător din punct de vedere vizual.

Când proiectăm echipamentele din linia Professional, ne-am propus să-l rafinam în fiecare detaliu, chiar și în cel mai mic detaliu

Am conectat picioarele suportului folosind o tablă groasă tăiată într-o formă decorativă. Drept urmare, suportul este 100% stabil și are un aspect atractiv.

Constructie modulară

Suportul este format din segmente pe care le puteți combina în orice lungime doriți. Elementul de bază are 110 cm lungime și cântărește 50 kg.

Alegeți singur mărimea

Datorită posibilității de a combina, puteți crea un suport care se potrivește corect setului dvs. de gantere.

Pentru a vă facilita cumpărarea, am creat 4 seturi gata făcute de suporturi cu lungimi diferite: 110, 220, 330 și 440 cm.

Linia PRO 2.0 - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun pe care îl poate întâlni un culturist adevărat - seria Marbo PRO 2.0.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate cu PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în sălile de sport comerciale și publice. Experimentează plăcerea de a te antrena cu cele mai bune echipamente de pe piață! Clasa: S - Echipamente concepute pentru utilizare comercială.

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., echipamentul nostru a fost testat pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile de către Centrul european de calitate.

Ca urmare a acestor teste, am primit certificatul de siguranță și certificatul de securitate de top pentru linia de echipamente PRO 2.0.

Date tehnice
Înălțime
84 cm
Lățime
1 Modul - 110 cm,
2 Module - 220 cm,
3 Module - 330 cm,
4 Module - 440 cm
Lungime
63 cm
Greutate
1 Modul 43 kg,
2 Module 70 kg,
3 Module 97,5 kg,
4 Module 125 kg
Sarcina de greutate
650 kg pe segment
Spațiu pentru mânere
8 x 110 cm,
Lungimea secțiunii mânerului 12 cm - 17 cm
Cerința de spațiu
0,7 m2
Profil
100 x 50 x 3 mm
Culoarea cadrului
Negru mat
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel