HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Bare de perete OUTDOOR MO-003 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Outdoor
Codul produsului:MO-003
Bare de perete OUTDOOR MO-003 - Marbo Sport
Bare de perete OUTDOOR MO-003 - Marbo Sport
Bare de perete OUTDOOR MO-003 - Marbo Sport
Bare de perete OUTDOOR MO-003 - Marbo Sport
Bare de perete OUTDOOR MO-003 - Marbo Sport
Bare de perete OUTDOOR MO-003 - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
399,00 €
351,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (48,00 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Bare de perete EXTERIOR MO-003 – Marbo Sport

Fii în formă în aer liber. Faceți exerciții cu greutatea corporală în siguranță și confortabil. Întreaga ta familie se poate antrena pe barele de perete în aer liber din cea mai recentă serie OUTDOOR de la Marbo Sport.

MO-003 este o structură care este perfectă pentru o grădină de casă, loc de joacă, parc, proprietate sau altă zonă verde. Oriunde vrei tu.

Acest model:

 • este potrivit copiilor și adulților care doresc să se miște mai mult;
 • este realizat din materiale de înaltă calitate care asigură siguranță și rezistență bună chiar și în timpul antrenamentului intens;
 • design modular garantat - îl puteți extinde cu elemente suplimentare care vă îmbogățesc antrenamentul în aer liber.

Acesta este primul pas către crearea unei săli de sport multifuncționale în aer liber! Barele de perete sunt un element independent care vă oferă ție și celor dragi multe oportunități de a petrece timp în mod activ.

De-a lungul timpului, puteți adăuga elemente suplimentare - cum ar fi o bară de tragere, bare de scufundare și multe altele. Cum să vă extindeți opțiunile de antrenament.

Un singur design – multe posibilități

Această scară de exterior este accesoriul perfect pentru iubitorii de calistenic. Apoi veți efectua exerciții de forță și anduranță, precum și antrenament pentru a vă crește simțul echilibrului și coordonarea motorie.

Copiii vor beneficia și ei de acest lucru - un loc grozav pentru distracție activă la aer curat!

Barele de perete au până la 226 cm înălțime și au bare orizontale și verticale.

Puteți face trageri sau scufundări pe barele orizontale - acest lucru întărește mușchii din partea superioară a corpului. Cele verticale sunt perfecte pentru:

 • Încălzirea și întinderea înainte de antrenament,
 • antrenament general simplu pentru întregul corp,
 • Exerciții pentru o postură proastă la copii,
 • Fotări,
 • și pentru mulți alții.

Este o mare inspirație pentru exerciții fizice pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau condiție fizică.

Design perfect pentru scufundări

Fotările sunt o parte importantă a antrenamentului zilnic?

Designul a fost îmbogățit cu bare solide. Sunt plasate la înălțimea optimă de antrenament și oferă o prindere confortabilă.

Construcție stabilă și solidă

Calitatea înaltă a aliajelor metalice utilizate în profile și conexiunile precise ale elementelor nu sunt totul. Am folosit și armături la punctele de legătură. Acest lucru face construcția și mai stabilă și mai sigur.

Barele de perete pot rezista la sarcini de până la 110 kg. Așa că te poți antrena fără griji!

Ancorarea cu beton - o garanție a stabilității

Stabilitatea întregii structuri depinde în mare măsură de tipul de sol și de calitatea instalării în acest sol. Înainte de instalare, solul trebuie examinat și tipul de ancorare a stâlpilor în funcție de starea solului poate fi ales.

Pentru un rezultat optim, recomandăm încorporarea stâlpilor construcției la cel puțin 37 cm adâncime în pământ și apoi betonarea lor - dimensiunile minime ale fundației sunt 25x25x60 cm.

Această soluție vă oferă stabilitate maximă, chiar și în timpul exercițiilor foarte intense - indiferent de starea solului.

Linia OUTDOOR - o sală de sport în aer liber pentru toată lumea

Marbo OUTDOOR este o serie destinată persoanelor care doresc să creeze o sală de sport în aer liber adaptată nevoilor lor de antrenament - profesionist sau amator - precum și un spațiu de recreere în aer liber pentru întreaga familie. Linia este perfectă pentru o grădină, proprietate sau alt spațiu verde.

Modularitatea sistemului permite fiecăruia să-și construiască propriul echipament de antrenament și recuperare. Elementul de bază al acestei linii este o bară de perete multifuncțională - elementul care încurajează adulții și copiii să petreacă în mod activ timpul. Sala de sport în aer liber poate fi extinsă pentru a include elemente suplimentare în funcție de propriile nevoi și preferințe.

Elementele seriei OUTDOOR combină calitatea fără compromisuri cu o manoperă precisă. Acestea sunt fabricate pe baza de profile și tuburi structurale solide, care asigură ani de siguranță deplină de utilizare.

Armăturile speciale din tablă groasă măresc rezistența și stabilitatea construcției. Sistemul este ușor de asamblat prin ancorarea în pământ. Opțional, stâlpii pot fi și betonați – după dorința dumneavoastră. Să faci exerciții în aer liber nu a fost niciodată atât de ușor!

Date tehnice
Sarcina de greutate
110 kg
Greutate
52,6 kg
Profiluri de construcții
profil 40x40x1,
Tub D30x2
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel