HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

OUTDOOR- bară de tracțiune dreaptă cu suport pentru sac de box MO-005 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Outdoor
Codul produsului:MO-005
OUTDOOR- bară de tracțiune dreaptă cu suport pentru sac de box MO-005 - Marbo Sport
OUTDOOR- bară de tracțiune dreaptă cu suport pentru sac de box MO-005 - Marbo Sport
OUTDOOR- bară de tracțiune dreaptă cu suport pentru sac de box MO-005 - Marbo Sport
OUTDOOR- bară de tracțiune dreaptă cu suport pentru sac de box MO-005 - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
49,90 €
44,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (5,90 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Ați dori să vă îmbogățiți sala de sport în aer liber cu o bară solidă de tracțiuni care oferă o gamă largă de exerciții și vă ajută să întăriți mușchii brațelor, spatelui, umerilor și a altor părți superioare a corpului? Modelul MO-005 linia OUTDOOR Marbo Sport este un adevărat succes!

Acest accesoriu poate fi utilizat după cum urmează:

 • ca bară de tragere;
 • ca loc de agățat sacul de box/frânghia de tragere.

Carligul este durabil și, în același timp, nu interferează cu efectuarea tragerilor. In plus, puteti monta/dezasambla accesoriile de care este agatat.

Linia OUTDOOR - o sală de sport în aer liber pentru toată lumea

Marbo OUTDOOR este o serie destinată persoanelor care doresc să creeze o sală de sport în aer liber adaptată nevoilor lor de antrenament - profesionist sau amator - precum și un spațiu de recreere în aer liber pentru întreaga familie. Linia este perfectă pentru o grădină, proprietate sau alt spațiu verde.

Modularitatea sistemului permite fiecăruia să-și construiască propriul echipament de antrenament și recuperare. Elementul de bază al acestei linii este o bară de perete multifuncțională - elementul care încurajează adulții și copiii să petreacă în mod activ timpul. Sala de sport în aer liber poate fi extinsă pentru a include elemente suplimentare în funcție de propriile nevoi și preferințe.

Elementele seriei OUTDOOR combină calitatea fără compromisuri cu o manoperă precisă. Acestea sunt fabricate pe baza de profile și tuburi structurale solide, care asigură ani de siguranță deplină de utilizare.

Armăturile speciale din tablă groasă măresc rezistența și stabilitatea construcției. Sistemul este ușor de asamblat prin ancorarea în pământ. Opțional, stâlpii pot fi și betonați – după dorința dumneavoastră. Să faci exerciții în aer liber nu a fost niciodată atât de ușor!

Date tehnice
Sarcina de greutate
110 kg
Greutate
1,8 kg
Profiluri de construcții
Tub D30x2
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel