HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Turn cu 4 stații UR-T001-UpForm

Producător:UpForm
Serie:R-line
Codul produsului:UR-T001-k2t4 2.0
Turn cu 4 stații UR-T001-UpForm
Turn cu 4 stații UR-T001-UpForm
Turn cu 4 stații UR-T001-UpForm
Turn cu 4 stații UR-T001-UpForm
Turn cu 4 stații UR-T001-UpForm
Turn cu 4 stații UR-T001-UpForm
Turn cu 4 stații UR-T001-UpForm
Turn cu 4 stații UR-T001-UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
10 827,00 €
9 528,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (1 299,00 €).
10 827,00 €
9 528,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Turn cu 4 stații UR-T001-UpForm

 • 2 x stație de antrenament UR-U016 - UpForm
 • 1 x scripete de cablu superior (dublu) UR-U018 - UpForm
 • 1 x scripete de cablu inferior (dublu) UR-U019 - UpForm

1 x scripete superior cu cablu UR-U018-UpForm

Tracțiunea lat pulldown UR-U018 este un accesoriu imbatabil pentru echipamentul din sala de sport sau clubul de fitness și vă permite să vă antrenați mușchii spatelui. Utilizarea a două scripeți independenți este o soluție bine gândită care extinde o gamă de opțiuni de antrenament. Acest lucru face posibilă antrenarea separată a fiecărei părți a corpului. Utilizarea frânghiilor duble permite să fie vizate grupuri musculare specifice. Se pot folosi diferite mânere pentru a vă antrena mușchii în mod izolat. Suporturile pentru picioare pot fi reglate în trei trepte, astfel încât înălțimea lor să poată fi adaptată la înălțimea utilizatorului.

Scripete cu cablu inferior UR-U019 - UpForm

Tamburul de cablu UR-U019 îndeplinește cele mai înalte cerințe privind echipamentele sportive comerciale. Acesta vă permite să vă antrenați mușchii spatelui prin vâslire și tragere. Datorită utilizării cablurilor duble, este de asemenea posibil să antrenați fiecare parte a corpului separat. Experimentați singur cât de excelent este să vă antrenați grupurile musculare în mod izolat. Cu două frânghii independente, scripetele cu cablu inferior UR-U019 oferă chiar mai mult. Dumneavoastră decideți dacă doriți să antrenați separat ambele părți ale corpului sau să conectați cele două cabluri cu o bară și să vă concentrați pe vâslitul clasic.

Stație de antrenament UR-U016 - UpForm

Stația UR-U016 de la UpForm este un dispozitiv de antrenament multifuncțional. Aceasta combină manopera de cea mai bună calitate cu un design atractiv și soluții practice care vor fi apreciate de fiecare utilizator de sală de sport. Înălțimea scripeților de pe tragerile de lat se poate regla, mărind și mai mult opțiunile de antrenament. Există 18 niveluri de reglare pentru șina scaunului. Tracțiunile lat pot fi echipate cu o prindere cu o singură mână, o frânghie sau o bară pentru a întări mușchii spatelui în timpul exercițiilor paralele. De asemenea, puteți atașa o bandă pentru picioare, de exemplu, pentru a adăuga varietate la antrenamentul dumneavoastră.

Căptușeală perforată robustă

Căptușeala neagră este fabricată dintr-un material robust, rezistent la transpirație și abraziune. Perforația asigură o ventilație adecvată și îmbunătățește eliminarea umezelii, astfel încât căptușeala rămâne proaspătă și uscată chiar și în timpul antrenamentelor intensive.

Construcție robustă

Construcția produsului este acoperită cu pulbere de culoare neagră. Pentru a asigura stabilitatea întregii construcții au fost utilizate profile solide cu o grosime de 3 mm.

Schimbarea greutății prin intermediul stivei de greutăți

Un autocolant cu greutatea în kilograme și lire este atașat la fiecare dintre plăcile de greutate. Utilizarea stivei de greutăți face ca ajustarea încărcăturii de greutate la nivelul de antrenament să fie rapidă, ușoară și convenabilă.

Design elegant

Inovația și eleganța se combină pentru a crea un design atemporal pentru produsele din seria R-Line ale mărcii UpForm. Fiecare pas a fost gândit cu atenție, de la planificare la producție, pentru a oferi în final un produs de cea mai înaltă calitate.

Date tehnice
Stație de formare UR-U016
Înălțime: 219 cm,
Lungime: 103 cm,
Lățime: 68,6 cm,
Stivă: 12x7,5 kg,
Sarcina maximă: 120 kg,
Profil: 125x60x3, Rohr 60,3x3,2,
Reglare: 18 poziții glisante,
Raport: 2:1,
Material: Oțel,
Finisaj: Acoperire cu pulbere,
Greutate: 194 kg
Dublu Lat Pulldown UR-U018
Înălțime: 220 cm,
Lungime: 130,9 cm,
Breite: 122,4 cm,
Greutate: 262 kg,
Stivă: 16x7,5 kg,
Sarcina maximă: 120 kg,
Profil: 125x60x3, Rohr 60,3x3,2,
Reglare: 3 niveluri de poziție a rolei,
Material: Oțel,
Finisaj: Acoperire cu pulbere
Rând dublu de bavetă UR-U019
Înălțime: 194,1 cm,
Lungime: 204,7 cm,
Lățime: 68,6 cm,
Greutate: 256 kg,
Stivă: 16x7,5 kg,
Sarcina maximă: 120 kg,
Profil: 125x60x3, Rohr 60,3x3,2,
Material: Oțel,
Finisaj: Acoperire cu pulbere
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel