HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Cablu de tranziție UR-U017 - UpForm

Producător:UpForm
Serie:R-line
Codul produsului:UR-U017-k2 2.0
Cablu de tranziție UR-U017 - UpForm
Cablu de tranziție UR-U017 - UpForm
Cablu de tranziție UR-U017 - UpForm
Cablu de tranziție UR-U017 - UpForm
Cablu de tranziție UR-U017 - UpForm
Cablu de tranziție UR-U017 - UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
5 236,00 €
4 608,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (628,00 €).
5 236,00 €
4 608,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Obiectiv de practică UR-U017 - UpForm

Obiectivul de antrenament UR-U017 de la UpForm este un dispozitiv de antrenament multifuncțional. Aparatul combină manopera de cea mai înaltă calitate cu un design atractiv și soluții practice pe care fiecare vizitator al sălii de sport le va aprecia.

Obiectivul de exercițiu UR-U017 este caracterizat de o versatilitate ridicată - datorită celor două ridicări reglabile, este posibilă efectuarea unei game largi de exerciții. Dacă doriți să vă concentrați pe dezvoltarea mușchilor pieptului, puteți face exerciții de întindere sau deadlift-uri cu cablu. Vă puteți întări umerii, tricepșii și bicepșii prin întinderea brațelor în timp ce stați cu o prindere sub mână, îndoindu-le cu o prindere sub mână sau, de exemplu, B. îndoiți încheieturile cu un overgrip.

Bara de tracțiuni situată central oferă prindere largi, înguste și inversate și permite o gamă largă de exerciții cu greutatea corporală, cum ar fi tragerile și ridicarea picioarelor în sus.

Întărirea eficientă a mușchilor este un obiectiv care este ușor de atins cu UR-U017.

Dispozitivul este proiectat pentru utilizare în cluburi de fitness comerciale și studiouri de fitness.

antrenament versatil

Există multe opțiuni pentru a vă personaliza antrenamentul pe UR-U017 așa cum doriți. Pe lifturi puteți instala atât un mâner cu o singură mână, un șnur și o bară pentru a vă întări mușchii spatelui în timpul exercițiilor paralele. Dacă doriți să vă faceți antrenamentul mai variat, puteți instala, printre altele, și o bretele pentru picioare.

Modificarea încărcării pe stivă

Stiva de masă UR-U017 este formată din 12 bare, fiecare cântărind 7,5 kg. Pe fiecare bară există un autocolant care indică greutatea în kilograme și lire. Datorită stivei, încărcătura poate fi schimbată rapid, ușor și convenabil și adaptată la nivelul de antrenament respectiv. Sarcina maximă este de 120 kg.

Design elegant

Inovația și eleganța formează împreună designul atemporal al produselor din seria R-Line de la UpForm. Întregul lucru a fost gândit în fiecare etapă, de la proiectare la producție, pentru a oferi în cele din urmă un produs de primă clasă.

Construcție stabilă

Structura produsului a fost acoperită cu pulbere în negru. S-au folosit profile robuste de 3 mm grosime, care asigură stabilitatea întregii construcții.

Date tehnice
Înălțime
230 cm
Lungime
422 cm
Lățime
68,6 cm
Stivă
12 x 7,5 kg
Sarcina de greutate
120 kg
Profil
125 x 60 x 3 mm,
țeavă 60,3 x 3,2 mm
Regulamentul
18 poziții
Rata efectului de levier
2:1
Material
Oțel
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Greutate
436 kg
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel