HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Dual Lat Pulldown UR-U018 - UpForm

Producător:UpForm
Serie:R-line
Codul produsului:UR-U018-k2t4 2.0
Dual Lat Pulldown UR-U018 - UpForm
Dual Lat Pulldown UR-U018 - UpForm
Dual Lat Pulldown UR-U018 - UpForm
Dual Lat Pulldown UR-U018 - UpForm
Dual Lat Pulldown UR-U018 - UpForm
Dual Lat Pulldown UR-U018 - UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
4 600,00 €
4 048,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (552,00 €).
4 600,00 €
4 048,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Dual Lat Pulldown UR-U018 - UpForm

Dual Lat Pulldown UR-U018 este un plus imbatabil pentru echipamentul dvs. de gimnastică sau club de fitness. Acest dispozitiv este conceput pentru uz comercial, ceea ce vă permite să vă antrenați mușchii spatelui.

Folosirea a două scripete independente ale ascensorului este o soluție atentă care extinde gama de opțiuni de antrenament. Acest lucru face posibilă antrenarea fiecărei părți a corpului separat.

Construcție stabilă, tapițerie durabilă și design modern sunt doar câteva dintre numeroasele avantaje ale liftului suspendat UR-U018 din seria R-Line, de la UpForm.

Ridicare dublă

Datorită utilizării cablurilor duble, este posibil să antrenați anumite părți ale mușchilor. Puteți folosi diferite atașamente pentru a separa mușchii pe care îi antrenați. De asemenea, nimic nu te împiedică să legați cablurile liftului cu o singură tijă. Fiecare opțiune are multe beneficii, alege singur ceea ce se va dovedi a fi cel mai bun pentru tine.

Modificarea încărcăturii prin stivă

Stiva amplasată în liftul UR-U018 constă din 16 bare cu o greutate de 7,5 kg. Pe fiecare bară a fost plasat un autocolant indicând greutatea în kilograme și lire. Datorită utilizării stivei, schimbarea încărcăturii și ajustarea acesteia la nivelul de antrenament efectuat devine rapidă, ușoară și convenabilă. Sarcina maximă este de 120 kg.

Ajustarea rolelor

Dispozitivele de blocare a picioarelor au o opțiune de ajustare pe trei niveluri, permițându-vă să le reglați înălțimea pentru a se potrivi înălțimii persoanei care face exerciții.

Tapițerie perforată durabilă

Tapițeria neagră este confecționată din material rezistent la transpirație și abraziune. Perforația asigură o ventilație adecvată, îmbunătățind absorbția umezelii, astfel încât tapițeria rămâne proaspătă și uscată chiar și în timpul antrenamentelor intense.

Construcție stabilă

Structura produsului a fost vopsită cu pulbere în negru. S-au folosit profile robuste cu grosimea peretelui: 3 mm - care asigură stabilitatea întregii structuri.

Design elegant

Inovația și eleganța împreună creează un design atemporal al produselor din seria R-Line, de la UpForm. Designul a fost gândit în fiecare etapă - de la proiectare la producție - pentru a oferi în cele din urmă un produs de primă clasă.

Date tehnice
Înălțime
220 cm
Lungime
130,9 cm
Lățime
122,4 cm
Greutate
262 kg
Stivă
16 x 7,5 kg
Sarcina de greutate
120 kg
Profil
125 x 60 x 3 mm,
țeavă 60,3 x 3,2 mm
Regulamentul
3 poziții
Material
Oțel
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel