HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Polieleu inferior pentru cablu UR-U019 - UpForm

Producător:UpForm
Serie:R-line
Codul produsului:UR-U019-k2t4 2.0
Polieleu inferior pentru cablu UR-U019 - UpForm
Polieleu inferior pentru cablu UR-U019 - UpForm
Polieleu inferior pentru cablu UR-U019 - UpForm
Polieleu inferior pentru cablu UR-U019 - UpForm
Polieleu inferior pentru cablu UR-U019 - UpForm
Polieleu inferior pentru cablu UR-U019 - UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
4 450,41 €
3 916,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (534,41 €).
4 450,41 €
3 916,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Polieleu inferior pentru cablu UR-U019 - UpForm

Polița de cablu UR-U019 îndeplinește cele mai înalte cerințe pentru echipamentele sportive comerciale. Acesta vă permite să vă antrenați mușchii spatelui prin vâslire. Datorită utilizării cablurilor duble, fiecare parte a corpului poate fi antrenată separat.

Tamburul cu cablu UR-U019 este proiectat de profesioniști calificați pentru uz comercial.

Construcția robustă, căptușeala durabilă și designul modern sunt doar câteva dintre numeroasele avantaje ale scripetelui cu cablu UR-U019 din seria R-Line de la UpForm.

Tracțiunea dublă a cablului

Experimentați pe propria piele cât de excelent este să vă antrenați grupurile musculare în mod izolat.

Cu două cabluri independente, scripetele cu cablu inferior UR-U019 oferă și mai mult. Dumneavoastră decideți dacă doriți să vă antrenați separat ambele părți ale corpului sau să conectați cele două cabluri cu o bară și să vă concentrați asupra vâslitului clasic.

Canotaj

Efectuați un antrenament eficient pentru spate vâslind pe stația UR-U019. Exercițiile de pe acest aparat activează mușchiul mare al spatelui, mușchiul trapezului și mușchiul brachioradialis, printre altele.

Platforme antiderapante

Centrala cu cablu inferior UR-U019 este echipată cu platforme antiderapante care asigură un sprijin stabil pentru picioare în timpul antrenamentului și, prin urmare, au un impact semnificativ asupra calității și siguranței antrenamentului. Platformele sunt realizate din materiale de înaltă calitate și acoperite cu un compus de cauciuc antiderapant, astfel încât picioarele nu alunecă nici măcar în timpul exercițiilor intensive.

Schimbarea greutății prin intermediul stivei de greutăți

Stiva de greutăți a stației UR-U019 este formată din 16 plăci, fiecare cântărind 7,5 kg. Pe fiecare placă există un autocolant care indică greutatea în kilograme și lire. Prin utilizarea blocului de greutăți, ajustarea sarcinii de greutate la nivelul de antrenament este rapidă, ușoară și convenabilă. Sarcina maximă este de 120 kg.

Căptușeală perforată robustă

Căptușeala neagră este fabricată dintr-un material robust, rezistent la transpirație și abraziune. Perforația asigură o ventilație adecvată și îmbunătățește eliminarea umezelii, menținând pernuța proaspătă și uscată chiar și în timpul antrenamentelor intensive.

Construcție robustă

Construcția produsului este acoperită cu pulbere de culoare neagră. Pentru a asigura stabilitatea întregii construcții au fost utilizate profile solide cu o grosime de 3 mm.

Design elegant

Inovația și eleganța se combină pentru a crea un design atemporal pentru produsele din seria R-Line de la marca UpForm. Fiecare pas a fost gândit cu atenție, de la planificare la producție, pentru a oferi în final un produs de cea mai înaltă calitate.

Date tehnice
Lungime
204,7 cm
Lățime
68,6 cm
Înălțime
194,1 cm
Greutate
256 kg
Stivă
16 x 7,5 kg
Sarcina de greutate
120 kg
Profil
125 x 60 x 3 mm,
țeavă 60,3 x 3,2 mm
Material
Oțel
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel