HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Presă orizontală pentru picioare UR-U022 - UpForm

Producător:UpForm
Serie:R-line
Codul produsului:UR-U022-k2t4 2.0
Presă orizontală pentru picioare UR-U022 - UpForm
Presă orizontală pentru picioare UR-U022 - UpForm
Presă orizontală pentru picioare UR-U022 - UpForm
Presă orizontală pentru picioare UR-U022 - UpForm
Presă orizontală pentru picioare UR-U022 - UpForm
Presă orizontală pentru picioare UR-U022 - UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
5 683,00 €
5 001,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (682,00 €).
5 683,00 €
5 001,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Presă orizontală pentru picioare UR-U022 - UpForm

Stația de antrenament UR-U022 de la UpForm este un echipament inovator pentru antrenamentul profesional al picioarelor. Pe acest aparat puteți efectua exerciții care angajează articulațiile genunchilor, precum și o serie de grupe musculare inferioare și astfel vă influențează bunăstarea și postura corectă.

Exercițiile de pe presa pentru picioare sunt deosebit de potrivite dacă doriți să lucrați la mușchi precum cvadricepsul, fesele, hamstings, adductorii și mușchii abductori.

Cheia succesului atunci când antrenați partea inferioară a corpului constă în activarea mușchilor funcționali responsabili, printre altele, de postura corectă, de menținerea echilibrului și de protejarea coloanei vertebrale - așa că merită să acordați atenție dezvoltării lor.

Ușurința de utilizare și siguranța presei pentru picioare fac din aceasta un echipament indispensabil nu numai în antrenamentul zilnic al picioarelor, ci și în timpul procesului de reabilitare pentru persoanele care doresc să-și recapete forma și performanța după o accidentare.

Presa orizontală pentru picioare UR-U022 este ideală și pentru exercițiile pliometrice, care ajută la creșterea dinamicii mișcărilor și a forței musculare.

Stiva de greutăți (așezată pe o parte)

Presa pentru picioare a fost proiectată pentru a vă maximiza siguranța și confortul în timpul antrenamentului. Prin urmare, stiva de greutăți a fost plasată pe partea laterală a aparatului și nu direct vizavi de persoana care se antrenează. Această soluție reduce riscul de rănire și crește confortul în același timp. Nu trebuie să vă dați jos de pe aparat pentru a schimba greutatea - acest lucru se poate face cu ușurință de pe scaun.

Antrenamentul pe presa orizontală pentru picioare este mai puțin stresant și mai puțin predispus la leziuni decât ghemuirile. Cu un aparat profesional și sigur, cum este presa orizontală pentru picioare UR-U022, antrenamentul este mai ușor din punct de vedere tehnic.

Stația UR-U022 este sigură deoarece blocul de greutăți este plasat pe partea laterală a aparatului, astfel încât greutatea nu apasă pe persoana care se antrenează, așa cum se întâmplă la majoritatea aparatelor de acest tip. Această soluție reduce în mod semnificativ riscul de vânătăi și răniri în timpul antrenamentului, astfel încât începătorii și persoanele aflate în perioada de reabilitare pot utiliza presa pentru picioare în siguranță.

Schimbarea greutății prin intermediul stivei de greutăți

Stiva de greutăți a stației UR-U022 este formată din 16 plăci, fiecare cântărind 7,5 kg. Pe fiecare placă există un autocolant care indică greutatea în kilograme și lire. Prin utilizarea blocului de greutăți, ajustarea sarcinii de greutate la nivelul de antrenament este rapidă, ușoară și convenabilă. Greutatea maximă este de 120 kg.

Reglarea barei scaunului

Sistemul de reglare în 4 trepte permite reglarea distanței dintre scaun și platforme. Acest lucru vă permite să reglați aparatul la propria înălțime, ceea ce crește eficiența antrenamentului picioarelor.

Căptușeală perforată robustă

Tapițeria neagră este realizată dintr-un material robust, rezistent la transpirație și abraziune. Perforația asigură o ventilație adecvată și îmbunătățește eliminarea umezelii, astfel încât pernuța rămâne proaspătă și uscată chiar și în timpul antrenamentelor intensive.

Construcție robustă

Construcția produsului este acoperită cu pulbere de culoare neagră. Pentru a asigura stabilitatea întregii construcții au fost utilizate profile solide cu o grosime de 3 mm.

Design elegant

Inovația și eleganța se combină pentru a crea un design atemporal pentru produsele din seria R-Line de la marca UpForm. Fiecare pas a fost gândit cu atenție, de la planificare la producție, pentru a oferi în final un produs de cea mai înaltă calitate.

Date tehnice
Înălțime
147,1 cm
Lățime
100 cm
Lungime
191,3 cm
Greutate
334 kg
Profil
125 x 60 x 3 mm,
țeavă 60,3 x 3,2 mm
Stivă
16 x 7,5 kg
Sarcina de greutate
120 kg
Regulamentul
4 poziții
Material
Oțel
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel