HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

UR-U023 2.0 mașină de adductor - UpForm

Producător:UpForm
Serie:R-line
Codul produsului:UR-U023-k2t4 2.0
UR-U023 2.0 mașină de adductor - UpForm
UR-U023 2.0 mașină de adductor - UpForm
UR-U023 2.0 mașină de adductor - UpForm
UR-U023 2.0 mașină de adductor - UpForm
UR-U023 2.0 mașină de adductor - UpForm
UR-U023 2.0 mașină de adductor - UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
4 600,00 €
4 048,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (552,00 €).
4 600,00 €
4 048,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Aparatul UR-U023 de la marca UpForm este conceput pentru antrenarea adductorilor coapsei. Este un succes pentru oricine dorește să își întărească zonele musculare inferioare ale corpului.

Adductorii coapsei sunt mușchi care sunt rareori activați în viața de zi cu zi, așa că este logic să folosiți un aparat profesional pentru a ajuta la îmbunătățirea stării lor.

Adductorii coapsei constau din cinci mușchi din partea de mijloc a coapsei: mușchiul crestei, mușchiul gracilis, adductorul lung, adductorul scurt și adductorul mare. Aceștia sunt responsabili de buna funcționare a întregului sistem musculo-scheletal. Ei îmbunătățesc echilibrul corpului și mișcarea corectă a membrelor inferioare.

Cu aparatul UR-U023 vă veți slăbi picioarele și veți arde țesutul adipos în exces, precum și veți întări mușchii coapselor, a căror stare bună reduce riscul de leziuni ale articulației genunchiului.

Reglarea unghiului de înclinare - 3 niveluri

Reglarea simplă pe 3 niveluri a brațelor inferioare ale aparatului vă permite să decideți singur din ce poziție de pornire doriți să efectuați antrenamentul. Puteți seta brațele la scară largă sau reduce unghiul de întindere, în funcție de capacitatea și întinderea dumneavoastră.

Mânere antiderapante

Mânerele antiderapante atașate pe ambele părți ale scaunului permit o poziție stabilă în timpul exercițiilor.

Schimbarea greutății prin intermediul stivei de greutăți

Stiva de greutăți a stației UR-U023 este formată din 12 plăci, fiecare cântărind 7,5 kg. Prin utilizarea stivei de greutăți, sarcina de greutate poate fi ajustată rapid, ușor și convenabil la nivelul de antrenament, fără a fi nevoie să coborâți de pe aparat. Greutatea maximă este de 120 kg.

Design elegant

Inovația și eleganța se combină pentru a crea un design atemporal pentru produsele din seria R-Line de la marca UpForm. Fiecare pas a fost gândit cu atenție, de la planificare la producție, pentru a oferi în final un produs de cea mai înaltă calitate.

Tapițerie perforată robustă

Tapițeria neagră este realizată dintr-un material robust, rezistent la transpirație și abraziune. Perforația asigură o ventilație adecvată și îmbunătățește eliminarea umezelii, menținând pernuța proaspătă și uscată chiar și în timpul antrenamentelor intensive.

Construcție robustă

Construcția produsului este acoperită cu pulbere de culoare neagră. Pentru a asigura stabilitatea întregii construcții au fost utilizate profile solide cu o grosime de 3 mm.

Date tehnice
Lungime
171,9 cm
Lățime
123,1 cm
Înălțime
147,1 cm
Greutate
230 kg
Stivă
12 x 7,5 kg
Sarcina de greutate
120 kg
Regulamentul
3 poziții
Profil
125 x 60 x 3 mm,
țeavă 60,3 x 3,2 mm
Material
Oțel
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel