HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

UR-U034 mașină de biceps - UpForm

Producător:UpForm
Serie:R-line
Codul produsului:UR-U034-k2t4 2.0
UR-U034 mașină de biceps - UpForm
UR-U034 mașină de biceps - UpForm
UR-U034 mașină de biceps - UpForm
UR-U034 mașină de biceps - UpForm
UR-U034 mașină de biceps - UpForm
UR-U034 mașină de biceps - UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
4 600,00 €
4 048,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (552,00 €).
4 600,00 €
4 048,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Aparatul UR-U034 de la marca UpForm este un echipament indispensabil care vă permite să vă antrenați eficient mușchii brațelor cu două capete. Aparatul este destinat utilizării comerciale. Aparatul pentru biceps UR-U034 oferă multe caracteristici care îl diferențiază de echipamentele sportive concurente. Reglarea scaunului, mânerele ergonomice și manevrabile și schimbarea ușoară a greutății prin stivă sunt doar câteva dintre numeroasele avantaje ale acestui aparat.

Bicepșii sunt o prioritate de antrenament pentru mulți, așa că ar fi o idee bună să aveți aparatul pentru biceps UR-U034 în sala de sport.

Schimbarea greutății prin stiva de greutăți

Stiva de greutăți a stației UR-U034 este formată din 12 plăci, fiecare cântărind 7,5 kg și o placă suplimentară de 3,75 kg. Pe fiecare placă este atașat un autocolant care indică greutatea în kilograme și lire. Prin utilizarea blocului de greutăți, sarcina de greutate poate fi ajustată rapid, ușor și convenabil la nivelul de antrenament, fără a fi nevoie să coborâți de pe aparat. Cu ajutorul plăcii suplimentare, greutatea poate fi ajustată cu precizie în trepte de 3,75 kg.

Siguranță

Aparatul a fost proiectat pentru a maximiza siguranța în timpul antrenamentului. Cu UR-U034, eliminați riscul de a scăpa haltera, ceea ce s-ar putea întâmpla atunci când vă antrenați pe un pupitru tradițional pentru curl biceps. Aceasta este doar una dintre numeroasele caracteristici care arată avantajul acestui aparat inovator față de alte echipamente de antrenament pentru biceps.

Mânere mobile

Mânerul mobil permite antrenarea bicepsului la diferite niveluri, activând diferite părți ale bicepsului. Puteți prinde mânerele confortabil și convenabil la un unghi care vă convine.

Mânere antiderapante

Pentru un antrenament confortabil, au fost folosite mânere ergonomice, antiderapante, pentru a asigura o prindere sigură chiar și în timpul exercițiilor intensive.

Scaun reglabil

Reglarea scaunului în cinci trepte permite adaptarea înălțimii acestuia la înălțimea utilizatorului. Această ajustare permite o poziție optimă de antrenament, ceea ce are un efect pozitiv asupra calității generale a antrenamentului.

Design elegant

Inovația și eleganța se combină pentru a crea un design atemporal pentru produsele din seria R-Line de la marca UpForm. Fiecare pas a fost gândit cu atenție, de la planificare la producție, pentru a oferi în final un produs de cea mai înaltă calitate.

Tapițerie perforată robustă

Tapițeria neagră este realizată dintr-un material robust, rezistent la transpirație și abraziune. Perforația asigură o ventilație adecvată și îmbunătățește eliminarea umezelii, menținând pernuța proaspătă și uscată chiar și în timpul antrenamentelor intensive.

Construcție robustă

Construcția produsului este acoperită cu pulbere de culoare neagră. Pentru a asigura stabilitatea întregii construcții au fost utilizate profile solide cu o grosime de 3 mm.

Date tehnice
Lungime
116,8 cm
Lățime
109,9 cm
Înălțime
147,1 cm
Greutate
243 kg
Stivă
12 x 7,5 kg
Sarcina de greutate
120 kg
Regulamentul
5-fach
Profil
125 x 60 x 3 mm,
țeavă 60,3 x 3,2 mm
Material
Oțel
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel