HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

UR-U035 mașină tricep - UpForm

Producător:UpForm
Serie:R-line
Codul produsului:UR-U035-k2t4 2.0
UR-U035 mașină tricep - UpForm
UR-U035 mașină tricep - UpForm
UR-U035 mașină tricep - UpForm
UR-U035 mașină tricep - UpForm
UR-U035 mașină tricep - UpForm
UR-U035 mașină tricep - UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
4 600,00 €
4 048,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (552,00 €).
4 600,00 €
4 048,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

UR-U035 mașină tricep - UpForm

Aparatul pentru tricepși UR-U035 este un echipament profesional pe care îl puteți folosi pentru a vă antrena mușchii brațelor. Exercițiul constă în ridicarea greutății în poziție așezată, cu spatele sprijinit. Întinderea brațelor activează atât mușchiul principal - tricepsul - cât și mușchiul de susținere - mușchiul cotului. Datorită stivei de greutăți încorporate, ajustarea încărcăturii greutății la abilitățile dumneavoastră este rapidă și ușoară.

Luați un loc stabil pe aparat, selectați greutatea, prindeți bine mânerele și vedeți cu ochii voștri cât de profesionist poate fi antrenamentul tricepsului cu UR-U035 de la UpForm.

Schimbarea greutății prin stiva de greutăți

Stiva de greutăți a stației UR-U035 este formată din 12 plăci, fiecare cântărind 7,5 kg. Prin utilizarea blocului de greutăți, sarcina de greutate poate fi ajustată rapid, ușor și convenabil la nivelul de antrenament, fără a fi nevoie să coborâți de pe aparat. Greutatea maximă este de 120 kg.

Mânere rotative

Aparatul este echipat cu mânere rotative, astfel încât să puteți optimiza aparatul pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră individuale de antrenament. Le puteți utiliza în două poziții - mai aproape sau mai departe de corp. Alegeți care dintre aceste poziții este mai confortabilă pentru dvs. și oferă rezultate mai bune de antrenament.

Mânere antiderapante

Mânerele aparatului sunt acoperite cu un strat special anti-alunecare, ceea ce sporește semnificativ confortul de antrenament și contribuie la satisfacția dumneavoastră în timpul antrenamentului. Materialul este rezistent la transpirație, abraziune și deteriorare.

Scaun reglabil

Reglarea scaunului în cinci trepte permite adaptarea înălțimii acestuia la înălțimea utilizatorului. Acest lucru se poate face cu ușurință cu ajutorul unei pârghii pneumatice speciale aflate sub scaun, fără a fi nevoie să coborâți de pe aparat.

Design elegant

Inovația și eleganța se combină pentru a crea un design atemporal pentru produsele din seria R-Line de la marca UpForm. Fiecare pas a fost gândit cu atenție, de la planificare la producție, pentru a oferi în final un produs de cea mai înaltă calitate.

Tapițerie perforată robustă

Tapițeria neagră este realizată dintr-un material robust, rezistent la transpirație și abraziune. Perforația asigură o ventilație adecvată și îmbunătățește eliminarea umezelii, menținând pernuța proaspătă și uscată chiar și în timpul antrenamentelor intensive.

Construcție robustă

Construcția produsului este acoperită cu pulbere de culoare neagră. Pentru a asigura stabilitatea întregii construcții au fost utilizate profile solide cu o grosime de 3 mm.

Date tehnice
Înălțime
147,1 cm
Lungime
138,1 cm
Lățime
123,5 cm
Greutate
239 kg
Stivă
12 x 7,5 kg
Sarcina de greutate
120 kg
Profil
125 x 60 x 3 mm,
țeavă 60,3 x 3,2 mm
Regulamentul
5-fach
Material
Oțel
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel