HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Suport pentru greutăți MS-S103 2.0 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Semi-Pro
Codul produsului:MS-S103 2.0
Suport pentru greutăți MS-S103 2.0 - Marbo Sport
Suport pentru greutăți MS-S103 2.0 - Marbo Sport
Suport pentru greutăți MS-S103 2.0 - Marbo Sport
Suport pentru greutăți MS-S103 2.0 - Marbo Sport
Suport pentru greutăți MS-S103 2.0 - Marbo Sport
Suport pentru greutăți MS-S103 2.0 - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
104,48 €
92,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (12,48 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Dacă doriți ca sala dvs. de sport de acasă să fie ordonată, iar greutățile să fie păstrate în mod corespunzător - consultați suportul nostru MS-S103 2.0. Este un produs excelent care se caracterizează printr-o stabilitate și rezistența ridicată. Suportul are loc pentru plăci de greutate de până la 300 kg și două mrene.

6 bare pentru stocarea greutăților

Suportul pentru gantere este echipat cu suporturi pentru plăci de greutăți cu o lungime de 15 cm pe trei niveluri. Acest lucru vă permite să depozitați plăci de greutăți de diferite greutăți și diametre - până la 300 kg în total! Diametrul dispozitivului de preluare a sarcinii este de 25 mm.

Suport pentru mrene

În baza suportului se află două manșoane care vă permit să păstrați mrenele - câte una pe fiecare parte. Diametrul maxim al mrenei este de 30 mm

Finisaj

Suportul a fost finisat prin vopsire cu pulbere, care îi conferă nu numai estetica, ci și rezistența la abraziuni și alte deteriorări.

Bază stabilă

Stabilitatea întregului produs este asigurată de o bază rezistentă, ale cărei elemente au fost realizate din oțel de calitate superioară. Capacele antiderapante reduc la minimum deplasarea suportului pe sol.

Seria Semi-Pro 2.0 - o nouă generație de bestseller-uri

Semi-Pro 2.0 este o nouă serie de aparate și accesorii Marbo Sport, destinată utilizatorilor casnici avansați.

Aceasta este o nouă variantă a emblematicei seriei Semi-Pro, într-o versiune reîmprospătată și îmbunătățită. Calitatea, ergonomia și stabilitatea binecunoscute au câștigat un nou design. Negrul elegant al tapițeriei combinat cu detalii subtile în nuanțe de argintiu și oțel, ca și un logo discret sunt chintesența stilului modern.

Aparatele fac o impresie excelentă și arată excepțional de profesional - sunt și mai stabile, mai sigure și mai ergonomice.

Gama largă de echipamente include aparate care permit exerciții de forță și anduranță, cu și fără greutăți, modelând diferite grupe musculare. Aparatele asigură un interval larg de reglaje precise. Această le permite să fie adaptate nevoilor de antrenament ale fiecărui utilizator.

Echipamentul poate fi ușor combinat – astfel încât să creeze seturi compacte și complete pentru exerciții profesionale. Este o alegere excelentă pentru persoanele care efectuează zilnic antrenamente mai intense și avansate.

Date tehnice
Înălțime
105 cm
Lățime
45 cm
Lungime
54 cm
Greutate
15,3 kg
Suport pentru placa de greutate
3 niveluri,
15 cm pe fiecare parte
Sarcina de greutate
300 kg
Profil
50 x 50 x 2 mm
Material
Oțel
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel