HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Bară staționară cu suporturi și bare de flotări MS-U116 2.0 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Semi-Pro
Codul produsului:MS-U116 2.0
Bară staționară cu suporturi și bare de flotări MS-U116 2.0 - Marbo Sport
Bară staționară cu suporturi și bare de flotări MS-U116 2.0 - Marbo Sport
Bară staționară cu suporturi și bare de flotări MS-U116 2.0 - Marbo Sport
Bară staționară cu suporturi și bare de flotări MS-U116 2.0 - Marbo Sport
Bară staționară cu suporturi și bare de flotări MS-U116 2.0 - Marbo Sport
Bară staționară cu suporturi și bare de flotări MS-U116 2.0 - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
249,00 €
219,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (30,00 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Bară staționară cu suporturi și bare de flotări MS-U116 2.0 este o structură solidă care vă permite să efectuați o gamă largă de exerciții pentru grupele musculare superioare și inferioare.

Suport pentru halteră

MS-U116 2.0 este echipat cu mânere de siguranță reglabile care vă permit să așezați haltera jos. Datorită opțiunii de poziționare a cârligelor la până la 7 niveluri de înălțime, ne putem antrena cu o halteră în poziție în picioare sau în combinație cu o bancă

Protecție cu strat de cauciuc

Am acoperit cârligele cu un strat de cauciuc rezistent, datorită căruia structura își va menține aspectul atractiv pentru o lungă perioadă de timp.

Bare de flotări

Barele pot fi așezate la două înălțimi - mai mare pentru a crește dificultatea exercițiului și mai mică pentru a antrena flotări cu sprijinul frontal.

În plus, barele au posibilitatea de reglare a distanței în 3 trepte, astfel încât să le puteți ajusta la preferințele dvs. individuale de antrenament.

Bare pentru stocarea greutăților + suport pentru mreană

Două bare vă permit să păstrați comod plăcile de greutate.

În baza structurii se află, de asemenea,un manșon, care vă permite să păstrați o mreană cu un diametru de până la 30 mm

Bară de tracțiuni

Bara MS-U116 2.0 este reglabilă pe înălțime pe 5 niveluri (la câte 10 cm), astfel încât să o puteți ajusta la nevoile și înălțimea dvs.

Cârlig pentru sac de box

În plus, bara a fost echipată cu un mâner care permite agățarea rapidă și convenabilă a sacului de box.

Picioare de cauciuc

Picioarele din cauciuc previn zgârierea podelei în timpul antrenamentului. Datorită acestora, poți fi sigur că te poți antrena fără riscuri în casa ta - de exemplu, pe parchet, panouri, mochetă sau gresie.

Posibilitate de ancorare în sol

În baza lui MS-U116 2.0 au fost prevăzute orificii care permit ca structura să fie fixată la sol, îmbunătățîndu-și astfel stabilitatea și sporind siguranța în timpul antrenamentului. Metoda de ancorare trebuie potrivită individual, ținând cont de tipul de substrat și de modul de utilizare a produsului.

Seria Semi-Pro 2.0 - o nouă generație de bestseller-uri

Semi-Pro 2.0 este o nouă serie de aparate și accesorii Marbo Sport, destinată utilizatorilor casnici avansați.

Aceasta este o nouă variantă a emblematicei seriei Semi-Pro, într-o versiune reîmprospătată și îmbunătățită. Calitatea, ergonomia și stabilitatea binecunoscute au câștigat un nou design. Negrul elegant al tapițeriei combinat cu detalii subtile în nuanțe de argintiu și oțel, ca și un logo discret sunt chintesența stilului modern.

Aparatele fac o impresie excelentă și arată excepțional de profesional - sunt și mai stabile, mai sigure și mai ergonomice.

Gama largă de echipamente include aparate care permit exerciții de forță și anduranță, cu și fără greutăți, modelând diferite grupe musculare. Aparatele asigură un interval larg de reglaje precise. Această le permite să fie adaptate nevoilor de antrenament ale fiecărui utilizator.

Echipamentul poate fi ușor combinat – astfel încât să creeze seturi compacte și complete pentru exerciții profesionale. Este o alegere excelentă pentru persoanele care efectuează zilnic antrenamente mai intense și avansate.

Date tehnice
Lungime
119 cm
Lățime
123 cm
Înălțime
maks. 237 cm,
min. 196 cm
Reglarea înălțimii
5 niveluri,
la intervale de 10 cm
Protecție
7 etape,
Înălțime min: 72 cm,
Max. Înălțime: 132 cm
Greutate
37 kg
Sarcina de greutate
250 kg
Profil
50 x 50 x 2 mm
Material
Oțel
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel