HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Set MS6_2.0 | Banca cu reglare dublă + standuri poartă cu asigurare și reglare a distanței + bancă Scott cu suport reglabil- Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Semi-Pro
Codul produsului:MS6_2.0
Set MS6_2.0 | Banca cu reglare dublă + standuri poartă cu asigurare și reglare a distanței + bancă Scott cu suport reglabil- Marbo Sport
Set MS6_2.0 | Banca cu reglare dublă + standuri poartă cu asigurare și reglare a distanței + bancă Scott cu suport reglabil- Marbo Sport
Set MS6_2.0 | Banca cu reglare dublă + standuri poartă cu asigurare și reglare a distanței + bancă Scott cu suport reglabil- Marbo Sport
Set MS6_2.0 | Banca cu reglare dublă + standuri poartă cu asigurare și reglare a distanței + bancă Scott cu suport reglabil- Marbo Sport
Bancă Scott (banca predicatorului) cu suport reglabil MS-L107 2.0 - Marbo Sport
Banca cu reglare dublă MS-L101 2.0 – Marbo Sport
Standuri poartă cu asigurare și reglare a distanței MS-S107 2.0 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit
657,90 €
579,00 €
/ St. brute
Cumpărarea ca un set,salvați11,99% (78.90)
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

În set:

 • Banca cu reglare dublă MS-L101 2.0
 • Standuri poartă cu asigurare și reglare a distanței MS-S107 2.0
 • Bancă Scott cu suport reglabil MS-L107 2.0

Banca cu reglare dublă MS-L101 2.0

Banca cu reglare dublă MS-L101 2.0 de la Marbo Sport vă va permite să efectuați o gamă largă de exerciții cu halteră, gantere și fără greutăți - inclusiv antrenamentul mușchilor abdominali.

O gamă largă de ajustări va asigura un control deplin asupra poziției în care vă antrenați. De asemenea, puteți adapta ajustarea băncii în funcție de nivelul dvs.de avansare sau de tipul de exerciții pe care le efectuați.

Standuri poartă cu asigurare și reglare a distanței MS-S107 2.0

Standurile poartă cu asigurare și reglare a distanței MS-S107 2.0 de la Marbo Sport sunt o completare excelentă a dotării sălii de forță.

Datorită structurii sale stabile și funcționale, antrenamentul cu halteră este confortabil - indiferent dacă intenționați să faceți deadlift cu o halteră, să ridicați greutatea din umeri sau să ridicați antebrațele în timp ce stați cu o prindere largă. De asemenea, obțineți o anumită protecție, ceea ce face antrenamentul pe deplin sigur.

Cele 6 niveluri pentru așezarea halterei vă permit să vă antrenați în diferite poziții și configurații.

Suporturile sunt conectate stabil între ele printr-o bară transversală. Distanța dintre ele poate fi ajustată rapid și convenabil. O puteți seta în 3 poziții: 100, 110 și 120 cm.

Bancă Scott cu suport reglabil MS-L107 2.0

Exercită bicepsul în siguranță, fără încărcarea excesivă a spatelui și în tot intervalul de mișcări. Construiește-ți bicepsul brahial și scoate-l în relief.

Antrenează grupele de mușchi superioare – cu mrene scurte, halteră ruptă sau dreaptă, kettlebell sau scripete inferior. În funcție de propriile preferințe.

Seria Semi-Pro 2.0 - o nouă generație de bestseller-uri

Semi-Pro 2.0 este o nouă serie de aparate și accesorii Marbo Sport, destinată utilizatorilor casnici avansați.

Aceasta este o nouă variantă a emblematicei seriei Semi-Pro, într-o versiune reîmprospătată și îmbunătățită. Calitatea, ergonomia și stabilitatea binecunoscute au câștigat un nou design. Negrul elegant al tapițeriei combinat cu detalii subtile în nuanțe de argintiu și oțel, ca și un logo discret sunt chintesența stilului modern.

Aparatele fac o impresie excelentă și arată excepțional de profesional - sunt și mai stabile, mai sigure și mai ergonomice.

Gama largă de echipamente include aparate care permit exerciții de forță și anduranță, cu și fără greutăți, modelând diferite grupe musculare. Aparatele asigură un interval larg de reglaje precise. Această le permite să fie adaptate nevoilor de antrenament ale fiecărui utilizator.

Echipamentul poate fi ușor combinat – astfel încât să creeze seturi compacte și complete pentru exerciții profesionale. Este o alegere excelentă pentru persoanele care efectuează zilnic antrenamente mai intense și avansate.

Date tehnice
Număr de poziții
1
Discuri de greutate și bare într-un set
nu
Nivelul de îndemânare
Avansat
Bancă cu două fețe MS-L101 2.0
Înălțime 48 cm,
Lungime 125 cm, 148 cm (cu o înclinare de 0° a spătarului),
Dimensiunile spătarului 81 x 27 cm,
Dimensiuni scaun 31 x 32 cm,
Greutate 22 kg,
Reglarea scaunului 3 poziții: (0°, 14°, 26°),
Reglarea spătarului 10 poziții (0° 12° 22° 22° 30° 39° 47° 47° 55° 55° 66° 82° 82° -21°),
Suport pentru picioare reglabil 4 poziții,
Sarcina maximă 300 kg,
Profil 50 x 50 x 2 mm,
Material oțel,
Acoperire cu pulbere
Rack reglabil pentru gantere cu rack de urgență și reglarea distanței MS-S107 2.0
Lungime: 109 cm,
Sarcina maximă 300 kg,
Material: Oțel,
Profil 50 x 50 x 2 mm,
Reglarea cârligului: 3 poziții,
Reglarea distanței: 3 niveluri: 100 cm, 110 cm, 120 cm,
Lățime: min. 100 cm, max. 120 cm,
Greutate: 34 kg,
Finisaj: Acoperire cu pulbere,
Înălțime: 166cm
Birou Curl - bancă Scott - cu suport pentru brațe reglabil pe înălțime MS-L107 2.0
Înălțime: 89,5 - 105 cm,
Lățime: 75 cm,
Lungime: 84 cm,
Greutate: 20 kg,
Reglarea spătarului: 5 trepte,
Sarcina de greutate: 300 kg,
Profil: 50 x 50 x 2 mm,
Material: Oțel,
Finisaj de suprafață: acoperire cu pulbere
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel