HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Cușcă Half Rack (bară de tracțiuni cu suporturi și bare de flotări + mâner landmine) MS-U115 2.0 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Semi-Pro
Codul produsului:MS-U115 2.0
Cușcă Half Rack (bară de tracțiuni cu suporturi și bare de flotări + mâner landmine) MS-U115 2.0 - Marbo Sport
Cușcă Half Rack (bară de tracțiuni cu suporturi și bare de flotări + mâner landmine) MS-U115 2.0 - Marbo Sport
Cușcă Half Rack (bară de tracțiuni cu suporturi și bare de flotări + mâner landmine) MS-U115 2.0 - Marbo Sport
Cușcă Half Rack (bară de tracțiuni cu suporturi și bare de flotări + mâner landmine) MS-U115 2.0 - Marbo Sport
Cușcă Half Rack (bară de tracțiuni cu suporturi și bare de flotări + mâner landmine) MS-U115 2.0 - Marbo Sport
Cușcă Half Rack (bară de tracțiuni cu suporturi și bare de flotări + mâner landmine) MS-U115 2.0 - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
340,55 €
300,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (40,55 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Cușca Half Rack MS-U115 2.0 de la Marbo Sport este o structură stabilă care vă permite să efectuați o gamă largă de exerciții pentru grupele musculare superioare și inferioare.

Stand multifuncțional pentru halteră

Structura MS-U115 2.0 a fost dotată cu cârlige pe 7 niveluri care vă permit să așezați ușor haltera la înălțimea optimă pentru exercițiul efectuat în prezent, obținând în același timp o poziție de pornire mai bună pentru seriile ulterioare.

În plus, semi-cușca MS-U115 2.0 are mânere de siguranță care pot fi poziționate la 4 niveluri de înălțime. Acestea sunt protejate cu un strat de cauciuc care amortizează haltera atunci când o puneți jos și atenuează zgomotul

Landmine Grip

Baza structurii MS-U115 2.0 a fost prevăzută cu un mâner rotativ care permite instalarea unei semi-haltere cu un diametru de până la 30 mm

Pini pentru bandă de rezistență

Folosind MS-U115 2.0, puteți regla nivelul de încărcare folosind benzi de rezistență din cauciuc cu pini de prindere situați la baza structurii.

Bară de tracțiuni

Exerciții pe bara de tracțiuni sunt una dintre cele mai populare și eficiente forme de antrenament, permițându-vă să îmbunătățiți în mod eficient forța, rezistența și să creșteți masa musculară.

Cârlig pentru sac de box

În plus, bara a fost echipată cu un cârlig care vă permite să atârnați rapid și comod sacul, pentru a efectua antrenament de box acasă.

Bare de flotări

Barele pot fi așezate la două înălțimi – una mai mare pentru a crește dificultatea exercițiului și cealaltă mai mică pentru a antrena flotări cu sprijinul frontal.

Balustradele pot fi reglate la două înălțimi, iar distanța dintre ele poate fi, de asemenea, ajustată pe 3 niveluri, astfel încât să le puteți adapta la preferințele dvs. individuale de antrenament.

Bare de stocare a greutăților + suport pentru mreană

Două bare vă permit să păstrați în mod convenabil plăcile de greutate - astfel încât acestea să fie în siguranță și ușor accesibile în timpul antrenamentului.

În baza structurii se află, de asemenea,un manșon, care vă permite să păstrați o mreană cu un diametru de până la 30 mm

Picioare de cauciuc

Picioarele din cauciuc împiedică structura să se deplaseze și să zgârie podeaua în timpul antrenamentului.

Posibilitate de ancorare în sol

În baza cuștii Half Rack MS-U116 2.0 au fost prevăzute orificii care permit ca structura să fie fixată la sol, îmbunătățîndu-și astfel stabilitatea și sporind siguranța în timpul antrenamentului. Metoda de ancorare trebuie potrivită individual, ținând cont de tipul de substrat și de modul de utilizare a produsului.

Seria Semi-Pro 2.0 - o nouă generație de bestseller-uri

Semi-Pro 2.0 este o nouă serie de aparate și accesorii Marbo Sport, destinată utilizatorilor casnici avansați.

Aceasta este o nouă variantă a emblematicei seriei Semi-Pro, într-o versiune reîmprospătată și îmbunătățită. Calitatea, ergonomia și stabilitatea binecunoscute au câștigat un nou design. Negrul elegant al tapițeriei combinat cu detalii subtile în nuanțe de argintiu și oțel, ca și un logo discret sunt chintesența stilului modern.

Aparatele fac o impresie excelentă și arată excepțional de profesional - sunt și mai stabile, mai sigure și mai ergonomice.

Gama largă de echipamente include aparate care permit exerciții de forță și anduranță, cu și fără greutăți, modelând diferite grupe musculare. Aparatele asigură un interval larg de reglaje precise. Această le permite să fie adaptate nevoilor de antrenament ale fiecărui utilizator.

Echipamentul poate fi ușor combinat – astfel încât să creeze seturi compacte și complete pentru exerciții profesionale. Este o alegere excelentă pentru persoanele care efectuează zilnic antrenamente mai intense și avansate.

Date tehnice
Lungime
119 cm
Lățime
123 cm
Înălțime
211 cm
Protecție
4 pași,
Inaltime min: 75 cm,
înălțime maximă: 118 cm
Asigurare cu mreană
7 niveluri,
Înălțime min: 73 cm,
Înălțime maximă: 155 cm
Greutate
46 kg
Sarcina de greutate
250 kg
Profil
50 x 50 x 2 mm
Material
Oțel
Calitatea suprafeței
Calitatea suprafeței
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel