HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Presă de imersie MF-U009 2.0 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MF-U009_2.0-k2t4
Presă de imersie MF-U009 2.0 - Marbo Sport
Presă de imersie MF-U009 2.0 - Marbo Sport
Presă de imersie MF-U009 2.0 - Marbo Sport
Presă de imersie MF-U009 2.0 - Marbo Sport
Presă de imersie MF-U009 2.0 - Marbo Sport
Presă de imersie MF-U009 2.0 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 162,00 €
1 903,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (259,00 €).
2 162,00 €
1 903,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Mașina de greutate fără împingere așezată Roman este o soluție ideală pentru orice sală profesională. Cu acest dispozitiv, clienții tăi pot antrena mușchii tricepși ai brațelor în deplină siguranță a dispozitivului de antrenament. Aparatul de push-up Roman asezat iti permite sa te antrenezi atat in pozitia inainte cat si in spate, ceea ce mareste semnificativ posibilitatile de utilizare a dispozitivului. Mișcarea independentă a brațelor garantează un control semnificativ mai bun asupra dispozitivului. Aparatul este echipat cu un scaun reglabil care vă permite să setați până la cinci poziții de pornire pentru exercițiu. Datorită unui sistem de propulsie inovator, puteți regla înălțimea scaunului fără a coborî dispozitivul. Dispozitivul este echipat cu un blocaj reglabil pentru picioare, astfel încât să îl puteți ajusta la nevoile dvs. pentru a vă face antrenamentul cât mai confortabil și sigur posibil.

Sistem de reglare a scaunului

Dispozitivul MF-U009 2.0 are o reglare a înălțimii scaunului în cinci trepte, astfel încât fiecare utilizator să poată adapta dispozitivul la înălțimea sa și la nivelul de dificultate selectat al exercițiului. Reglarea scaunului se bazează pe dispozitive de acționare, astfel încât nu trebuie să coborâți de pe dispozitiv pentru a face ajustări.

Manșoane de încărcare din poliamidă

Dispozitivul este echipat cu manșoane de încărcare acoperite cu poliamidă. Folosirea poliamidei face ca bucșele să fie rezistente la zgârieturi și deteriorări mecanice, chiar și la introducerea și îndepărtarea frecventă a sarcinilor. Puteți stoca greutăți libere în el, astfel încât să nu trebuie să investiți într-un suport suplimentar, economisind spațiu și bani. Manșoanele sunt proiectate pentru sarcini olimpice cu un diametru al găurii de 50 mm.

Captuseală întărită

Captuseala are o armatura dubla pe fiecare margine a elementului de captuseala. Acest lucru a fost realizat prin utilizarea firelor de miez Coats groase și puternice, combinate cu piele artificială durabilă. Tapiteria este acoperita cu huse din plastic rezistent de culoare neagra. Acestea protejează tapițeria de deteriorare și oferă dispozitivului un design excepțional de modern.

Blocare reglabilă pentru picioare

Aparatul are o reglare în trei trepte a blocării picioarelor, astfel încât să puteți ajusta dispozitivul perfect la nevoile dvs. Încuietoarea este echipată cu un mâner acoperit cu material antiderapant, care facilitează accesul și reglarea dispozitivului.

Free Weight Series - antrenament gratuit cu greutăți

Seria de greutate liberă de la Marbo este o mașină comercială cu greutăți libere concepută pentru culturistii profesioniști care apreciază confortul și siguranța în exercițiile lor.

Aparatele din această serie se caracterizează printr-o construcție bazată pe profile robuste de 100 x 50 mm și 100 x 40 mm cu o grosime a peretelui de 3 mm. În designul fiecărei structuri au fost încorporate curbe atractive, care, împreună cu pernele rotunjite, fac aspectul aparatelor din seria Free Weight atractiv și modern. Aceste dispozitive vor fi podoaba fiecărei săli de sport profesionale!

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., dispozitivele noastre au fost testate de Centrul European de Calitate pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile.

Rezultatul acestor teste este certificatul de siguranță și certificatul de siguranță de top pe care l-am primit pentru dispozitivele din linia Greutate liberă.

Date tehnice
Înălțime
104 cm
Lățime
140 cm
Lungime
204
Greutate
143
Sarcina de greutate
400 kg
Spațiu pentru discurile de greutate
diametru 50 mm
Cerința de spațiu
2,86 m2
Profil
100 x 50 x 3 mm
Tipul de sarcină
Greutăți libere
Culoarea tapițeriei
negru
Culoarea cadrului
negru
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel