HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Presă pentru picioare MF-U013 2.0 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MF-U013_2.0-k2t4
Presă pentru picioare MF-U013 2.0 - Marbo Sport
Presă pentru picioare MF-U013 2.0 - Marbo Sport
Presă pentru picioare MF-U013 2.0 - Marbo Sport
Presă pentru picioare MF-U013 2.0 - Marbo Sport
Presă pentru picioare MF-U013 2.0 - Marbo Sport
Presă pentru picioare MF-U013 2.0 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 555,00 €
2 248,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (307,00 €).
2 555,00 €
2 248,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Aparatul de împingere a picioarelor din seria Free Weight este un dispozitiv ideal pentru antrenarea muşchilor cvadriceps ai coapsei. Macara rulantă MF-U013 2.0 este proiectată pentru a satisface cele mai înalte cerințe ale sălilor de sport comerciale și ale sportivilor profesioniști. Atât din punct de vedere al calității, cât și al siguranței. Construcția este concepută pentru a utiliza plăci olimpice cu diametrul de 50 mm. Sarcina maximă este de 400 kg!

Folosirea aparatului de greutate liberă pentru flotări pentru picioare MF-U013 2.0

Macaraua este folosită pentru exerciții izolate ale mușchilor coapsei cvadriceps. Exercițiul de bază efectuat pe mașina de împingere a picioarelor este de a împinge greutatea pe macara. În funcție de poziția picioarelor în timpul antrenamentului pe aparatul de push-up pentru picioare, putem activa diferite capete ale mușchiului cvadriceps.

Soluții utilizate în aparatul de împingere a picioarelor MF-U013 2.0

Picioarele dispozitivului sunt echipate cu picioare de cauciuc. O astfel de soluție face posibilă menținerea stabilității dispozitivului în timpul antrenamentului, protejând în același timp podeaua de deteriorare. Tapițeria macaralei este realizată din fire de miez COATS durabile și piele sintetică, iar fiecare margine a tapițeriei este dublu ranforsată. Datorită utilizării bucșelor pe mașină, nu este necesar niciun suport suplimentar de încărcare. În plus, prizele sunt acoperite cu poliamidă, astfel încât plăcile să nu le zgârie. Platforma aparatului are un invelis de cauciuc care asigura siguranta si confort in timpul antrenamentului. Nu trebuie să vă fie frică nici măcar de cea mai mare greutate.

Free Weight Series - antrenament gratuit cu greutăți

Seria de greutate liberă de la Marbo este o mașină comercială cu greutăți libere concepută pentru culturistii profesioniști care apreciază confortul și siguranța în exercițiile lor.

Aparatele din această serie se caracterizează printr-o construcție bazată pe profile robuste de 100 x 50 mm și 100 x 40 mm cu o grosime a peretelui de 3 mm. În designul fiecărei structuri au fost încorporate curbe atractive, care, împreună cu pernele rotunjite, fac aspectul aparatelor din seria Free Weight atractiv și modern. Aceste dispozitive vor fi podoaba fiecărei săli de sport profesionale!

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., dispozitivele noastre au fost testate de Centrul European de Calitate pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile.

Rezultatul acestor teste este certificatul de siguranță și certificatul de siguranță de top pe care l-am primit pentru dispozitivele din linia Greutate liberă.

Date tehnice
Înălțime
152 cm
Lățime
173 cm
Lungime
212 cm
Greutate
255 kg
Sarcina de greutate
400 kg
Spațiu pentru discurile de greutate
diametru 50 mm
Profil
100 x 50 x 3 mm
Tipul de sarcină
Greutăți libere
Culoarea tapițeriei
negru
Culoarea cadrului
negru
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel