HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Presă de piept UR-U029 - UpForm

Producător:UpForm
Serie:R-line
Codul produsului:UR-U029-k2t4 2.0
Presă de piept UR-U029 - UpForm
Presă de piept UR-U029 - UpForm
Presă de piept UR-U029 - UpForm
Presă de piept UR-U029 - UpForm
Presă de piept UR-U029 - UpForm
Presă de piept UR-U029 - UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
22 160,17 RON
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

UR-U029 2.0 Presă toracică orizontală UR-U029 - UpForm

Aparatul pentru piept UR-U029 2.0 este un dispozitiv de antrenament profesional pentru uz comercial. Aparatul a fost dezvoltat pentru a antrena în mod eficient mușchii pieptului - în special mușchiul pectoral mare - precum și mușchii umerilor și tricepsul. Un echipament de antrenament de înaltă calitate care se concentrează pe aceste părți ale corpului este o parte crucială a echipamentului oricărei săli de sport. Optați pentru aparatul UpForm, care garantează eficiență, stabilitate și un design simplu și estetic.

Presă pentru piept - dezvoltarea sigură a mușchilor pieptului

Aparatul vă permite să vă antrenați mușchii pieptului, umerii și tricepșii într-o poziție așezată. Intervalul de mișcare în plan orizontal este limitat și "monitorizat" de designul aparatului. Stabilizarea și controlul complet permit antrenarea izolată a grupurilor musculare dorite, facilitează dezvoltarea tehnicii corecte și minimizează riscul de accidentare. Utilizarea aparatului UR-U029 2.0 garantează un antrenament sigur și eficient.

Stiva de greutăți din oțel - ajustare în trepte de 7,5 kg

Aparatul este echipat cu o stivă de greutăți din oțel cu o greutate totală de 90 kg și 12 greutăți de 7,5 kg fiecare. Reglarea simplă a încărcăturii permite o creștere treptată a intensității antrenamentului și un progres continuu în dezvoltarea mușchilor pieptului. Prin urmare, aparatul este ideal atât pentru începători, cât și pentru pasionații experimentați de antrenament de forță.

Scaun și brațe reglabile - suport anatomic

Aparatul pentru piept UR-U029 2.0 oferă posibilitatea de a regla elementele cheie, astfel încât să poată fi adaptat cu ușurință la forma corpului și la nevoile individuale ale fiecărei persoane care se antrenează. Cele cinci reglaje ale înălțimii scaunului permit adaptarea înălțimii la înălțimea utilizatorului. Brațele reglabile permit modificarea unghiului și oferă două poziții de pornire pentru mânere. Suportul anatomic pentru femei și bărbați cu diferite tipuri de corp ajută, de asemenea, la menținerea unei poziții corecte în timpul antrenamentului mușchilor pieptului.

Construcție robustă - aparat pentru utilizare profesională

Proiectat pentru cele mai exigente aplicații comerciale, aparatul nostru se caracterizează prin stabilitate și durabilitate excepționale. Cu o greutate de 265 kg, acesta este bine ancorat în podea, iar construcția din oțel de înaltă calitate și piesele mobile durabile și precise asigură o durată de viață lungă în cazul unei utilizări intensive. Construirea mușchilor pieptului, tricepșilor și umerilor cu aparatul UpForm este pur și simplu distractivă.

Căptușeală perforată - respirabilă și care absoarbe transpirația

Pentru a asigura confortul și igiena în timpul antrenamentului, aparatul este echipat cu căptușeală perforată care asigură o bună ventilație și elimină umezeala. Scaunul și spătarul respirabil garantează un confort maxim chiar și în timpul antrenamentului intensiv al mușchilor pieptului.

Design estetic - minimalism elegant

Aparatul de presă pentru piept UR-U029 2.0 este proiectat într-o culoare neagră uniformă. Logo-ul UpForm alb-negru și alb-negru și plăcuța cu instrucțiuni sunt singurele elemente grafice și tipografice de pe aparat. Designul elegant și simplu conferă aparatului o prezență estetică plăcută în orice sală de sport.

Date tehnice
Înălțime
147,1 cm
Lățime
111,2 cm
Lungime
149,3 cm
Greutate
265 kg
Stivă
12x7,5 kg
Sarcina de greutate
120 kg
Regulamentul
5 Sitzpositionen,
2 poziții de brațe
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel