HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Mașină de presat umerii UR-U030 - UpForm

Producător:UpForm
Serie:R-line
Codul produsului:UR-U030-k2t4 2.0
Mașină de presat umerii UR-U030 - UpForm
Mașină de presat umerii UR-U030 - UpForm
Mașină de presat umerii UR-U030 - UpForm
Mașină de presat umerii UR-U030 - UpForm
Mașină de presat umerii UR-U030 - UpForm
Mașină de presat umerii UR-U030 - UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
22 160,17 RON
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Mașină de presat umerii UR-U030 - UpForm

Aparatul de presă pentru umăr UR-U-30 2.0 de la UpForm este o soluție modernă și funcțională care duce antrenamentul părții superioare a corpului la un nou nivel. A fost conceput pentru a-i ajuta chiar și pe începători să mențină o postură corectă. Presa de umăr face posibilă antrenarea atât a mușchilor umărului, în special a părții frontale, cât și a tricepsului.

Componentele individuale, inclusiv scaunul, pot fi adaptate la nevoile individuale și la diferitele forme corporale ale fiecărui utilizator. Designul fiabil și bine gândit permite mișcarea liberă chiar și sub sarcini grele.

Presă pentru umeri cu reglarea înălțimii scaunului în 5 trepte

Presa de umăr UR-U030 2.0 este o stație de antrenament avansată care oferă o flexibilitate mai mare decât orice alt aparat din gama sa de preț. Sistemul de reglare precisă oferă până la cinci poziții ale scaunului. Astfel, înălțimea suportului pentru spate poate fi adaptată la înălțimea utilizatorului. Această modificare este foarte simplă, astfel încât puteți începe presarea umerilor rapid și fără obstacole. Aparatul este echipat, de asemenea, cu mânere ergonomice și un spătar rezistent, din două părți.

Schimbarea fără efort a greutății cu ajutorul stivei de greutăți

Aparatul cu stivă de greutăți este potrivit pentru a fi folosit chiar și de sportivi cu diferite niveluri de forță musculară sau experiență. Sarcina maximă este de până la 90 kg. Stiva este formată din 12 plăci, fiecare dintre ele cântărind 7,5 kg. Configurația independentă a acestor elemente și posibilitatea de a crește greutatea în timpul sesiunilor ulterioare de antrenament de forță reprezintă cea mai bună modalitate de a maximiza câștigurile de forță, de a dezvolta mușchii umerilor și de a obține rezultate optime.

Design elegant și construcție stabilă

Presa pentru umeri este echipată cu o carcasă ergonomică pentru stiva de greutăți și un capac. Această zonă nu este responsabilă doar de designul elegant al aparatului, ci și de funcționalitatea acestuia. Datorită acesteia, stiva funcționează fără probleme și în liniște, astfel încât antrenamentul poate fi efectuat în orice moment și în orice condiții. Presa de umăr se caracterizează prin construcție stabilă, manoperă precisă și o pernuță de scaun atent conturată, care sporește confortul de antrenament.

Căptușeală perforată

În producție au fost folosite numai materiale de înaltă calitate, rezistente, iar căptușeala a fost perforată. Acest lucru îi conferă proprietăți suplimentare, cum ar fi o permeabilitate îmbunătățită a aerului. Covorașul pentru șezut nu se lipește de piele și rămâne uscat mai mult timp.

Date tehnice
Lungime
143,8 cm
Lățime
170,6 cm
Înălțime
147,1 cm
Regulamentul
5 Sitzpositionen
Sarcina de greutate
120 kg
Stivă
12x7,5 kg
Greutate
267 kg
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel