HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Mașină de ridicare laterală UR-031 - UpForm

Producător:UpForm
Serie:R-line
Codul produsului:UR-U031-k2t4 2.0
Mașină de ridicare laterală UR-031 - UpForm
Mașină de ridicare laterală UR-031 - UpForm
Mașină de ridicare laterală UR-031 - UpForm
Mașină de ridicare laterală UR-031 - UpForm
Mașină de ridicare laterală UR-031 - UpForm
Mașină de ridicare laterală UR-031 - UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
22 160,17 RON
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Mașină pentru mușchii umărului UR-U031 2.0 - UpForm

Aparatul pentru mușchii umărului UR-U031 2.0 de la UpForm este o soluție de înaltă calitate care combină toate funcțiile pentru un antrenament cuprinzător al părților superioare ale corpului cu dimensiuni optime. Ridicarea brațelor în lateral pe un astfel de aparat permite antrenarea mușchilor frontali și laterali ai umerilor, precum și a tricepsului. Metodele avansate de fabricație și materialele de cea mai bună calitate maximizează durabilitatea și fiabilitatea.

Suportul cu formă ergonomică oferă un sprijin mai bun în timpul antrenamentului, iar scaunul reglabil permite ca aparatul să fie utilizat confortabil de către utilizatori de diferite înălțimi. Aparatul de dezvoltare a mușchilor umărului este atractiv și robust și, cu designul său modern, se va potrivi bine în orice sală de sport - fie că este acasă sau la nivel profesional.

Presă confortabilă pentru umăr - aparat cu scaun reglabil

Aparatul cu stivă de greutăți pentru triceps și umeri se caracterizează printr-o gamă ergonomică de înălțime a scaunului reglabilă în cinci direcții. Acest lucru permite menținerea unei poziții naturale, indiferent de mărimea și constituția persoanei care face exerciții și nu îngreunează ridicarea brațelor în lateral. Aparatul a fost proiectat astfel încât să puteți menține un sentiment de stabilitate și să maximizați munca musculară indiferent de poziția pe care o alegeți.

Aparatul cu stivă de greutăți garantează schimbarea rapidă a greutății

Presa pentru umeri UpForm este echipată cu o stivă de greutăți care totalizează 90 kg. Stiva este adăpostită într-o carcasă robustă, funcțională, cu capac și este formată din 12 plăci de greutate, fiecare cântărind 7,5 kg. Materialele folosite pentru capac îndeplinesc două funcții diferite: pe de o parte, reduc zgomotul inutil, iar pe de altă parte, subliniază designul elegant și modern al dispozitivului. În plus, în partea de sus a carcasei există spațiu pentru o sticlă sau o sticlă de apă, un telefon și alte accesorii de antrenament.

Mânere sigure și construcție stabilă

O prindere sigură și fermă este un avantaj fundamental pe care orice aparat de umăr ar trebui să îl ofere. Ridicarea brațelor în lateral pe acest aparat este facilitată de mânerele ergonomice. Construcția aparatului este, de asemenea, protejată împotriva deteriorărilor mecanice, cum ar fi zgârieturile sau cioburile. Baza realizată din materiale de înaltă calitate garantează o stabilitate maximă în timpul antrenamentului.

Aparat pentru umeri UpForm - design elegant, căptușeală perforată

Aparatul de umăr UR-U031 2.0 își păstrează aspectul elegant chiar și în cazul utilizării frecvente și intensive la orice nivel de îndemânare. Căptușeala neagră robustă și estetică este perforată, ceea ce asigură, printre altele, o mai bună respirabilitate și o mai bună evacuare a umidității în timpul fiecărui antrenament.

Date tehnice
Înălțime
147,1 cm
Lățime
109,4 cm
Lungime
129,8 cm
Regulamentul
5 Sitzpositionen
Sarcina de greutate
120 kg
Stivă
12x7,5 kg
Greutate
252 kg
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel