HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

UR-U032 2.0 back machine - Up Form

Producător:UpForm
Serie:R-line
Codul produsului:UR-U032-k2t4 2.0
UR-U032 2.0 back machine - Up Form
UR-U032 2.0 back machine - Up Form
UR-U032 2.0 back machine - Up Form
UR-U032 2.0 back machine - Up Form
UR-U032 2.0 back machine - Up Form
UR-U032 2.0 back machine - Up Form
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
4 450,41 €
3 916,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (534,41 €).
4 450,41 €
3 916,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Aparatul UR-U032 2.0 de la UpForm oferă un antrenament confortabil și eficient al mușchilor spatelui.

Printre numeroasele sale avantaje se numără un scaun mare și căptușit, posibilitatea de a alege o poziție de pornire confortabilă, un bloc de greutăți și mânere ergonomice.

Antrenarea mușchilor spatelui este o parte importantă a unui program general de exerciții fizice, deoarece mușchii puternici ai spatelui ajută la menținerea unei posturi corecte și reduc riscul de accidentare.

Schimbarea greutății prin stiva de greutăți

Stiva de greutăți a stației UR-U032 20. este formată din 16 plăci, fiecare cântărind 7,5 kg. Prin utilizarea blocului de greutăți, sarcina de greutate poate fi ajustată rapid, ușor și convenabil la nivelul de antrenament, fără a fi nevoie să coborâți de pe aparat. Greutatea maximă este de 120 kg.

Scaun reglabil

Reglarea scaunului în cinci trepte permite adaptarea înălțimii acestuia la înălțimea utilizatorului. Acest lucru se poate face cu ușurință cu ajutorul unei pârghii pneumatice speciale aflate sub scaun, fără a fi nevoie să coborâți de pe aparat.

3 niveluri de reglare a spătarului

Sistemul de reglare a spătarului este posibil prin atașarea unui șurub de blocare convenabil. Întregul sistem funcționează ușor și fără probleme, astfel încât puteți ajusta poziția spătarului la înălțimea dvs. cu o simplă mișcare a mâinii pentru a vă face antrenamentul cât mai confortabil.

Design elegant

Inovația și eleganța se combină pentru a crea un design atemporal pentru produsele din seria R-Line ale mărcii UpForm. Fiecare pas a fost gândit cu atenție, de la planificare la producție, pentru a oferi în final un produs de cea mai înaltă calitate.

Tapițerie perforată robustă

Tapițeria neagră este fabricată dintr-un material robust, rezistent la transpirație și abraziune. Perforația asigură o ventilație adecvată și îmbunătățește eliminarea umezelii, menținând pernuța proaspătă și uscată chiar și în timpul antrenamentelor intensive.

Construcție robustă

Construcția produsului este acoperită cu pulbere de culoare neagră. Pentru a asigura stabilitatea întregii construcții au fost utilizate profile solide cu o grosime de 3 mm.

Date tehnice
Înălțime
147 cm
Lungime
137 cm
Lățime
119 cm
Regulamentul
3 Positionen der Bruststütze,
5 Sitzpositionen
Greutate
279 kg
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel