HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Lat Pulldown UR-U020 - UpForm

Producător:UpForm
Serie:R-line
Codul produsului:UR-U020-k2t4 2.0
Lat Pulldown UR-U020 - UpForm
Lat Pulldown UR-U020 - UpForm
Lat Pulldown UR-U020 - UpForm
Lat Pulldown UR-U020 - UpForm
Lat Pulldown UR-U020 - UpForm
Lat Pulldown UR-U020 - UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
4 600,00 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Mașină de spate cu stivă de greutăți - tragere latdown deasupra capului UR-U020

Aparatul UR-U020 cu stivă de greutăți cu mecanism de tragere în jos a laturilor deasupra capului este un dispozitiv profesional pentru uz comercial. Acesta permite un antrenament controlat, izolat și eficient al spatelui, în special al mușchilor spatelui superior. Nicio sală de sport nu ar trebui să nu aibă un aparat pentru dezvoltarea mușchilor largi ai spatelui. Oferim un dispozitiv de antrenament care se caracterizează prin stabilitate, durabilitate, design atractiv și o gamă largă de reglaje ale greutății și ale scaunului.

Aparat pentru spate cu funcție lat pull-up - dezvoltă mușchii superiori ai spatelui

Dezvoltarea mușchilor largi ai spatelui nu este importantă doar pentru forma corpului, ci și pentru sănătatea coloanei vertebrale și pentru funcționalitatea generală a corpului. Exercițiile regulate pe aparatul cu funcție lat pull-down ajută la îmbunătățirea posturii, la întărirea spatelui și la o mai bună distribuire a sarcinii asupra articulațiilor și coloanei vertebrale, ceea ce este deosebit de important în viața de zi cu zi.

Aparatul pentru spate UR-U020 este soluția ideală pentru începători și utilizatori avansați care doresc să întărească și să dezvolte eficient mușchii spatelui superior. Mecanismul robust de tragere în jos a laturilor cu brațe întărite izolează munca mușchilor largi ai spatelui. Gama controlată de mișcare protejează, de asemenea, împotriva posibilelor leziuni și asigură executarea corectă a tehnicii de exerciții.

Stiva de greutăți din oțel cu trepte de 7,5 kg - ajustare comodă a greutății

Șaisprezece blocuri de 7,5 kg fiecare, rezultând o greutate maximă de 120 kg, permit personalizarea antrenamentului în funcție de nevoile individuale ale utilizatorului. Aparatul poate fi utilizat cu succes atât de avansați, cât și de începători. Schimbarea simplă a greutății cu ajutorul unor sărituri practice de greutate face posibilă adaptarea intensității antrenamentului spatelui la nivelul de pregătire fizică și promovează dezvoltarea musculară progresivă.

Scaun reglabil - se adaptează la orice formă a corpului

Datorită scaunului reglabil, care poate fi setat în cinci poziții diferite, fiecare utilizator poate adapta aparatul la forma corpului său. Tracțiunea lat-down cu brațele aparatului este ușor de realizat atât pentru bărbați, cât și pentru femei, indiferent de mărimea corpului. Acest lucru face ca antrenamentul spatelui pe aparat să fie nu doar mai confortabil, ci și mai eficient. Adaptarea aparatului la anatomia utilizatorului ajută, de asemenea, la menținerea posturii corecte și la evitarea tensionării coloanei vertebrale.

Construcție robustă - aparat pentru spate pentru uz comercial

Aparatul cântărește 295 kg, ceea ce garantează o amplasare stabilă pe podea, fără riscul de deplasare sau de clătinare. Oțelul de înaltă calitate cu profile groase asigură o durată de viață mai lungă. Antrenarea spatelui pe aparatul UR-U020 este foarte ușoară, iar manopera atentă și designul bine gândit al aparatului permit o utilizare intensivă pe tot parcursul zilei, ani de zile.

Căptușeală perforată - respirabilă și care absoarbe transpirația

Confortul de antrenament al mușchilor spatelui superior este sporit de căptușeala perforată special concepută - aerisită și care absoarbe umezeala. Această construcție asigură igienă și confort, chiar și în timpul sesiunilor de antrenament intensiv.

Estetică - design funcțional, dar și elegant

Aparatul pentru spate UR-U020 se caracterizează nu numai prin funcționalitate, ci și prin designul său modern și elegant. Culoarea neagră uniformă și designul minimalist - cu doar sigla și un panou de instrucțiuni alb-negru pe aparat - asigură faptul că aparatul se integrează perfect în interiorul oricărei săli de sport.

Date tehnice
Înălțime
192,4 cm
Lățime
115 cm
Lungime
126,8 cm
Greutate
295 kg
Stivă
16x7,5 kg
Sarcina de greutate
120 kg
Regulamentul
5 Sitzpositionen
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel