HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Mușchi toracic 2 în 1 - Deltoid posterior UR-U021 - UpForm

Producător:UpForm
Serie:R-line
Codul produsului:UR-U021-k2t4 2.0
Mușchi toracic 2 în 1 - Deltoid posterior UR-U021 - UpForm
Mușchi toracic 2 în 1 - Deltoid posterior UR-U021 - UpForm
Mușchi toracic 2 în 1 - Deltoid posterior UR-U021 - UpForm
Mușchi toracic 2 în 1 - Deltoid posterior UR-U021 - UpForm
Mușchi toracic 2 în 1 - Deltoid posterior UR-U021 - UpForm
Mușchi toracic 2 în 1 - Deltoid posterior UR-U021 - UpForm
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
22 160,17 RON
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Aparat 2 în 1 pentru spate și piept UR-U021 2.0 - UpForm

Aparatul 2 în 1 pentru spate și piept UR-U021 2.0 este o stație modernă cu o stivă de greutăți concepută astfel încât fiecare utilizator - de la începători la sportivi profesioniști - să poată efectua un antrenament eficient pentru partea superioară a corpului. Cu o capacitate maximă de greutate de 120 kg, un sistem avansat de reglare a brațelor și a scaunului și o căptușeală perforată, aparatul nostru de spate 2 în 1 garantează un confort de mișcare de neegalat, fără a sacrifica performanța. Aparatul multifuncțional pentru piept și spate este soluția ideală pentru oricine dorește să încerce o gamă largă de exerciții pe un singur aparat și într-un spațiu limitat.

Acesta vă permite să vă concentrați pe două părți diferite ale corpului - atât mușchii pieptului, cât și mușchii spatelui.

Aparat pentru piept și spate - sistem cu 6 trepte pentru reglarea brațelor

Antrenament pentru spate sau antrenament pentru piept? O caracteristică specială a acestui aparat este sistemul precis, în 6 trepte, de reglare a unghiului brațelor, care permite diferite tipuri de antrenament. Este suficient să schimbați poziția fiecărui braț și apoi să vă întoarceți în fața sau în spatele aparatului pentru a vă concentra pe grupul muscular dorit.

Reglarea scaunului - 5 setări de înălțime

Aparatul pentru spate UR-U021 2.0 permite, de asemenea, reglarea înălțimii scaunului în 5 trepte. Acest lucru permite reglarea scaunului în funcție de înălțimea fiecărui utilizator, oferindu-i o poziție naturală și sigură și maximizându-i amplitudinea de mișcare.

Reglare convenabilă a greutății pe aparat cu stivă de greutăți

Aparatul nostru cu stivă de greutăți garantează o ajustare rapidă, intuitivă și fără efort a greutății, fără a fi nevoie să părăsiți aparatul. Stiva este formată din 16 blocuri, fiecare cântărind 7,5 kg, ceea ce dă o greutate totală de 120 kg!

Designul modern al mașinii 2 în 1 UR-U021 2.0

Aparatul pentru piept și spate UR-U021 2.0 combină materiale de înaltă calitate, metode moderne de producție, un aspect remarcabil și o manoperă meticuloasă. Ca urmare, aparatul rămâne un ornament pentru orice sală de antrenament, indiferent de timp și de utilizare.

Căptușeală profilată - antrenament confortabil în orice condiții

Tapițeria aparatului pentru piept și spate este perforată. Acest lucru îmbunătățește circulația aerului, permite o mai bună disipare a umidității în timpul antrenamentelor intensive și prelungește durata de viață a suprafeței.

Aparat pentru spate stabil și robust - sală de gimnastică personalizată în funcție de nevoile dvs.

Aparatul pentru spate și piept 2 în 1 este răspunsul la nevoile începătorilor și ale sportivilor experimentați care doresc să se antreneze în mod stabil și în condițiile lor. Construcția sa este protejată împotriva deteriorărilor mecanice, cum ar fi zgârieturi, cioburi sau coroziune. Funcționarea fiabilă, silențioasă și lină a stivei de greutăți, baza fabricată cu precizie și forma ergonomică a scaunului asigură faptul că fiecare antrenament are loc în condiții plăcute și confortabile.

Date tehnice
Înălțime
208,6 cm
Lățime
146 cm
Lungime
140,7 cm
Regulamentul
5 Sitzpositionen,
6 poziții pentru brațe
Sarcina de greutate
120 kg
Stivă
16x7,5 kg
Greutate
291 kg
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
pixel