HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

PREMIUM MO-012 Leagăn cu 1 stativ pe rulmenți (cadru) - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Outdoor
Codul produsului:MO-012
PREMIUM MO-012 Leagăn cu 1 stativ pe rulmenți (cadru) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 Leagăn cu 1 stativ pe rulmenți (cadru) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 Leagăn cu 1 stativ pe rulmenți (cadru) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 Leagăn cu 1 stativ pe rulmenți (cadru) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 Leagăn cu 1 stativ pe rulmenți (cadru) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 Leagăn cu 1 stativ pe rulmenți (cadru) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 Leagăn cu 1 stativ pe rulmenți (cadru) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 Leagăn cu 1 stativ pe rulmenți (cadru) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 Leagăn cu 1 stativ pe rulmenți (cadru) - Marbo Sport
PREMIUM MO-012 Leagăn cu 1 stativ pe rulmenți (cadru) - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
352,00 €
310,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (42,00 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Cadrul pentru leagăn MO-012 de la Marbo Sport este ideal pentru utilizarea în grădină, pe terasă, balcon, precum și în spații publice, cum ar fi locurile de joacă sau parcurile. Acesta va fi perfect pentru picnicuri în familie, întâlniri sociale, precum și pentru utilizarea zilnică, permițându-vă să vă relaxați și să vă jucați în aer liber. Oferim un produs de calitate superioară, care va satisface așteptările celor mai exigenți utilizatori.

Vă rugăm să rețineți că frânghiile și scaunele nu fac parte din set.

Caracteristicile produsului:

 • Construcție robustă: fabricat din oțel de înaltă calitate - profil 60x60x2 mm, cadrul se caracterizează printr-o rezistență excepțională și rezistență la intemperii.
 • Mânere montate pe rulmenți cu cârlige de prindere: Cârligele cu rulmenți din oțel inoxidabil de înaltă calitate asigură o mișcare lină de legănare a leagănului.
 • Design elegant: Aspectul modern face ca acest cadru să se potrivească perfect în orice spațiu, adăugând un plus de atractivitate estetică.
 • Stabilitate: Articulațiile puternice și baza largă asigură stabilitate, chiar și în timpul utilizării intensive.

Cârlige montate pe rulmenți cu cârlige cu clichet - fixare lină și silențioasă.

Montanții cu rulmenți din oțel inoxidabil de înaltă calitate asigură o mișcare de balansare lină. Suporturile cu rulmenți nivelează rezistența prin reducerea frecării - acest lucru face ca legănatul să fie mai ușor de legănat și leagănul în sine să dureze mai mult. De asemenea, frecarea redusă prelungește semnificativ durata de viață a prinderilor.

Rulmenții cu bile din oțel inoxidabil folosiți în leagănul PREMIUM MO-012 cu 1 stație sunt, de asemenea, o ușurare pentru urechi - mișcarea neîngrădită a mânerelor înseamnă sfârșitul scârțâiturilor, scârțâiturilor și al altor sunete neplăcute care ar putea face neplăcute distracția și relaxarea în grădină.

Cadru ranforsat - construcție sigură și robustă

Cadrul din oțel oferit pentru leagănul dublu asigură o construcție durabilă și sigură. Profilele de 60x60x2 mm realizate din oțel de înaltă calitate garantează o utilizare sigură. Stabilitatea cadrului este asigurată suplimentar prin întărirea între picioare și bara transversală sub forma unui element de fixare curbat corespunzător.

Oțelul acoperit cu pulbere asigură, de asemenea, o rezistență ridicată la condițiile meteorologice - cum ar fi ploaia, vântul, temperaturile scăzute și ridicate - și la deteriorări mecanice, inclusiv zgârieturi.

Unghiul deschis al cadrului - stabilizare suplimentară

Leagănul PREMIUM MO-012 are o înălțime de peste 2 metri, permițând copiilor și adulților să îl folosească în mod confortabil. Unghiul deschis al barei transversale cu picioare crește semnificativ stabilitatea și siguranța întregii structuri.

Fixare la sol - este posibilă ancorarea.

Există găuri de ancorare în picioarele cadrului - ancorarea structurii la sol crește stabilitatea și împiedică leagănul să se miște. Ancorarea leagănului de grădină la sol va permite, de asemenea, o distribuție uniformă a sarcinii, ceea ce va proteja și mai mult solul pe care se află structura.

Leagănul dublu Marbo Sport este complet sigur fără ancorare - picioarele sunt finisate cu o tablă profilată care permite ca structura să fie așezată în mod stabil pe sol.

Linia OUTDOOR - o sală de sport în aer liber pentru toată lumea

Marbo OUTDOOR este o serie pentru persoanele care doresc să creeze o sală de sport în aer liber adaptată nevoilor lor de antrenament - profesionist sau amator - precum și un spațiu de recreere în aer liber pentru întreaga familie. Acest echipament va funcționa perfect în gradina, pe un lot sau alt spatiu verde.

Modularitatea sistemului face posibil ca fiecare să compună propriul set de echipamente pentru exerciții și recreere. Elementul de bază al acestei serii este o scară multifuncțională - o structură autonomă care inspiră adulții iar copiii să petreacă timpul activ. Poate fi extins cu elemente suplimentare care lărgesc posibilitățile de antrenament și joc - în funcție de propriile nevoi.

Elementele seriei OUTDOOR combină calitatea fără compromisuri cu o manoperă de precizie. Acestea au fost create pe baza de profile structurale solide și tuburi pentru a asigura siguranța deplină a utilizării ani de zile.

Armăturile speciale din tablă groasă măresc rezistența și stabilitatea structurii. Sistemul poate fi fixat usor prin ancorare in sol. Stalpii pot fi si betonati optional - dupa preferinte. Să faci mișcare în aer liber nu a fost niciodată mai ușor!

Date tehnice
Greutate
50 kg
Profil de construcție
60x60x2 mm
Înălțime
212 cm
Tiefe
172,4 cm
Lățime
188 cm
Sarcina de greutate
200 kg
Durchmesser der Befestigungslöcher zum Boden
14 mm
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel