HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Balansoar dublu pe rulmenți (cadru 2 locuri) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Outdoor
Codul produsului:MO-013
Balansoar dublu pe rulmenți (cadru 2 locuri) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Balansoar dublu pe rulmenți (cadru 2 locuri) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Balansoar dublu pe rulmenți (cadru 2 locuri) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Balansoar dublu pe rulmenți (cadru 2 locuri) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Balansoar dublu pe rulmenți (cadru 2 locuri) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Balansoar dublu pe rulmenți (cadru 2 locuri) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Balansoar dublu pe rulmenți (cadru 2 locuri) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Balansoar dublu pe rulmenți (cadru 2 locuri) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Balansoar dublu pe rulmenți (cadru 2 locuri) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
Balansoar dublu pe rulmenți (cadru 2 locuri) PREMIUM MO-013 - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
2 153,37 RON
1 897,13 RON
/ St. brute
Salvezi12% (256,24 RON).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Leagănul dublu pe rulmenți PREMIUM MO-013 (cadru cu 2 locuri) este un cadru din oțel de înaltă calitate care vă permite să amenajați un loc de joacă în grădină cu ușurință, confort și cu o garanție de siguranță pentru familia dumneavoastră. Cele două scaune și atașamentele suplimentare pentru un hamac permit o utilizare versatilă și flexibilă a structurii, economisind astfel spațiu în grădină. Utilizarea rulmenților în suporturi crește semnificativ confortul de utilizare a leagănului.

Vă rugăm să rețineți! Frânghiile și scaunele nu sunt incluse în pachetul de livrare.

Leagăn dublu cu 4 cârlige pentru fiecare tip de scaun.

Leagănul dublu PREMIUM MO-013 are 2 scaune și 4 puncte de suspendare, ceea ce oferă numeroase posibilități. În funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră, puteți atașa orice tip de scaun - o placă tradițională din plastic sau lemn, un disc minimalist, un leagăn pentru copii mici sau un scaun suspendat brazilian pentru relaxare.

De asemenea, este posibil să folosiți ambele scaune pentru un scaun mai mare - de exemplu, un leagăn cuib pentru mai multe persoane sau o bancă de legănat se potrivește în cadrul, care are o lățime de peste 3 metri. Capacitatea maximă de încărcare a leagănului PREMIUM MO-013 este de 200 kg, astfel încât întreaga familie sau un grup de oaspeți mai tineri pot folosi structura în același timp.

Cadru pentru hamac - utilizare versatilă a structurii

Ramele cadrului leagănului conțin atașamente suplimentare care permit utilizarea cadrului pentru agățarea unui hamac. Datorită asamblării și dezasamblării simple a suspensiilor, puteți scoate oricând scaunele leagănului și atârna un hamac, transformând locul de joacă într-o zonă de relaxare - ideal, de exemplu, atunci când copiii se pregătesc de culcare și doriți să vă oferiți un moment de relaxare seara.

Alte accesorii de agățat care pot fi atașate cu succes la cadru includ

 • Sac de box,
 • inele de gimnastică,
 • benzi de gimnastică,
 • trapez pentru exerciții,
 • frânghie de cățărare,
 • bară de legănat.

Suporturi cu rulmenți cu carabiniere - atașamente netede și silențioase

Montanții cu rulmenți de înaltă calitate, din oțel inoxidabil, asigură o mișcare ușoară de legănare a leagănului. Montanții cu rulmenți reduc rezistența și minimizează forța de frecare - acest lucru face ca leagănul să fie mai ușor de pus în mișcare, iar leagănul să dureze mai mult. De asemenea, frecarea redusă prelungește semnificativ durata de viață a elementelor de fixare.

Rulmenții cu bile din oțel inoxidabil folosiți în leagănul dublu PREMIUM MO-013 sunt, de asemenea, un deliciu pentru urechi - mișcarea neîngrădită a monturilor înseamnă sfârșitul scârțâiturilor, scârțâiturilor și al altor zgomote neplăcute care ar putea perturba joaca și relaxarea în grădină.

Cadru ranforsat - construcție sigură și durabilă

Cadrul din oțel oferit pentru leagănul dublu este o construcție durabilă și sigură. Profilele cu o secțiune transversală de 60x60x2 mm, realizate din oțel de înaltă calitate, garantează o utilizare sigură. Stabilitatea cadrului este asigurată în plus de o ranforsare între picioare și bara transversală sub forma unui element de fixare îndoit corespunzător.

Oțelul acoperit cu pulbere oferă, de asemenea, o rezistență ridicată la condițiile meteorologice - cum ar fi ploaia, vântul, temperaturile scăzute și ridicate - și la deteriorări mecanice, inclusiv la zgârieturi.

Unghiul de întindere al cadrului - stabilizare suplimentară

Leagănul dublu PREMIUM MO-013 are o înălțime de peste 2 metri, ceea ce îl face confortabil de utilizat atât pentru copii, cât și pentru adulți. Unghiul divergent format de bara transversală și de picioare crește semnificativ stabilitatea și siguranța întregii structuri.

Fixare la sol - opțiune de ancorare

Există găuri pentru ancore în plăcile de bază ale cadrului - ancorarea structurii la sol crește stabilitatea și previne alunecarea leagănului. Ancorarea leagănului de grădină la sol permite, de asemenea, ca sarcina să fie distribuită uniform, ceea ce protejează și solul pe care se află structura.

Leagănul dublu de la Marbo Sport este complet sigur chiar și fără ancorare - picioarele se termină în plăci profilate care permit ca structura să fie așezată stabil pe sol.

Linia OUTDOOR - o sală de sport în aer liber pentru toată lumea

Marbo OUTDOOR este o serie pentru persoanele care doresc să creeze o sală de sport în aer liber adaptată nevoilor lor de antrenament - profesionist sau amator - precum și un spațiu de recreere în aer liber pentru întreaga familie. Acest echipament va funcționa perfect în gradina, pe un lot sau alt spatiu verde.

Modularitatea sistemului face posibil ca fiecare să compună propriul set de echipamente pentru exerciții și recreere. Elementul de bază al acestei serii este o scară multifuncțională - o structură autonomă care inspiră adulții iar copiii să petreacă timpul activ. Poate fi extins cu elemente suplimentare care lărgesc posibilitățile de antrenament și joc - în funcție de propriile nevoi.

Elementele seriei OUTDOOR combină calitatea fără compromisuri cu o manoperă de precizie. Acestea au fost create pe baza de profile structurale solide și tuburi pentru a asigura siguranța deplină a utilizării ani de zile.

Armăturile speciale din tablă groasă măresc rezistența și stabilitatea structurii. Sistemul poate fi fixat usor prin ancorare in sol. Stalpii pot fi si betonati optional - dupa preferinte. Să faci mișcare în aer liber nu a fost niciodată mai ușor!

Date tehnice
Greutate
56 kg
Profil de construcție
60x60x2 mm
Sarcina de greutate
200 kg
Înălțime
212 cm
Tiefe
172 cm
Lățime
306 cm
Durchmesser der Befestigungslöcher zum Boden
14 mm
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel