HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Sac de box 140 cm fi35 cm + sac de box MC-W140|35 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Combat
Codul produsului:MC-W140|35
Sac de box 140 cm fi35 cm + sac de box MC-W140|35 - Marbo Sport
Sac de box 140 cm fi35 cm + sac de box MC-W140|35 - Marbo Sport
Sac de box 140 cm fi35 cm + sac de box MC-W140|35 - Marbo Sport
Sac de box 140 cm fi35 cm + sac de box MC-W140|35 - Marbo Sport
Sac de box 140 cm fi35 cm + sac de box MC-W140|35 - Marbo Sport
Sac de box 140 cm fi35 cm + sac de box MC-W140|35 - Marbo Sport
Sac de box 140 cm fi35 cm + sac de box MC-W140|35 - Marbo Sport
Sac de box 140 cm fi35 cm + sac de box MC-W140|35 - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
46,00 €
40,00 €
/ St. brute
Salvezi13% (6,00 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Folosim cel mai rezistent tip de material din tabla pentru a ne face sacii de box. Această țesătură se caracterizează printr-o mare rezistență la rupere și durabilitate, ceea ce garantează că produsul nostru îndeplinește cele mai înalte standarde va.

Livrarea include punga goală care trebuie umplută. Fragmente mici de țesătură tăiată sau resturi textile sunt ideale pentru a vă umple sacul de box. Totuși, dacă credeți că sacul de box este prea ușor în ciuda umplerii, există opțiunea de a umple suplimentar sacul cu nisip. Pentru a face acest lucru, utilizați sacul de nisip, care este, de asemenea, inclus în pachetul de livrare. Umplerea suplimentară cu nisip uscat poate crește greutatea sacului de box cu 20 kg.

Sacul de nisip are 22 x 55 cm și este fabricat din poliester de înaltă calitate (600 x 600). Sacul de nisip are un fermoar care garantează că materialul de umplutură rămâne mereu înăuntru. Sacii de box umpluți sunt, de asemenea, disponibili în oferta noastră.

soluții aplicate

Tesatura

Pentru a ne fabrica sacii de box, folosim cel mai puternic tip de material de prelata care este rezistent la abraziune si rupere. Acest material este folosit pentru a crea produse care sunt supuse celor mai extreme provocări ar trebui.

Sistem de prindere

Sacul nostru de box este echipat cu inele de fixare puternice (6 cm diametru și 6 mm grosime).

Sacii noștri de box au curele groase, duble de prindere, cu cusături multiple. Capătul curelei de fixare a fost cusut astfel încât marginile acesteia să fie protejate de orice fel de deteriorare.

Design robust

Sacii noștri de box au fermoar de 10 mm.

Această soluție elegantă și discretă vă permite să schimbați rapid și convenabil umplutura și împiedică reziduurile textile cu care este umplut sacul de box să cadă în timpul loviturilor mai puternice.

La cusut folosim cea mai recenta generatie de fir de cusut Coats Epic, care are o rezistenta mare la tractiune. Mașinile Durkopp-Adler utilizate în unitatea noastră de producție asigură o coasere precisă.

Sac de nisip

Sacul de nisip este cel mai bun mod de a crește greutatea sacului de box.

Sacul trebuie umplut cu nisip uscat. In functie de materialul folosit, greutatea sacului de nisip umplut este intre 20 si 25 kg. Sacul de nisip umplut trebuie plasat în mijlocul sacului de box.

Sacul de nisip are fermoar și este fabricat din poliester de înaltă calitate (600 mm x 600 mm)

*Culoarea sacului de nisip este întotdeauna aleatorie și nu există nicio opțiune de selectare a culorii.

Linie de luptă

Marbo-Sport lansează o serie de produse absolut nouă, destinată luptătorilor adevărați. Indiferent dacă ești doar un amator de box, kickboxing, karate, judo sau un adevărat profesionist - vei găsi întotdeauna ceva pentru tine în Găsiți oferte de produse. În prezent, vă oferim saci de box de înaltă calitate și saltele excelente pentru antrenamentul dvs. și multe altele în viitorul apropiat.

Date tehnice
Material
Plawyl armat
Gewinde
întărită Paltoane Epic
Dicke des Reißverschlusses
10 mm (armat)
Steppnähte
Curele ranforsate,
dublu fixat
Lanț
4 x 45 cm,
Grosime - 4 mm
Torpedo
Diametru - 22 cm,
Lungime - 55 cm,
greutatea umpluturii +20 kg
Înălțime
140 cm
Diametru
35 cm
Stare
Nou
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel