HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

MP-U223 mașină pentru mușchii abdominali - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U223-k1t1
MP-U223 mașină pentru mușchii abdominali - Marbo Sport
MP-U223 mașină pentru mușchii abdominali - Marbo Sport
MP-U223 mașină pentru mușchii abdominali - Marbo Sport
MP-U223 mașină pentru mușchii abdominali - Marbo Sport
MP-U223 mașină pentru mușchii abdominali - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 522,00 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Aparat pentru tonifierea mușchilor abdominali

Dacă sunteți în căutarea unor soluții absolut fără compromisuri, aveți nevoie de un aparat care să îndeplinească cele mai înalte cerințe și, în același timp, să nu coste o avere, atunci oferta noastră este potrivită pentru dumneavoastră!

Atunci când vă antrenați pe aparatul pentru mușchii abdominali, reduceți la minimum riscul de rănire și traumatisme musculare. Aparatul are un scaun complet reglabil cu patru poziții. Acest lucru înseamnă că oricine se poate antrena pe el, indiferent de înălțimea sa.

Datorită anilor noștri de experiență în fabricarea de echipamente pentru săli de sport comerciale, am reușit să creăm un produs fără probleme, care nu este supus nici măcar celei mai istovitoare exploatări. În combinație cu utilizarea mașinilor de prelucrare a tablelor și a profilelor de ultimă generație, am creat un produs care stabilește noi tendințe în materie de proiectare a echipamentelor din această categorie de preț.

Stivă extensibilă

Am echipat mașina MP-U223 cu o stivă de 120 kg, formată din 12 bare cu o greutate de 10 kg fiecare. Aceasta este, bineînțeles, dimensiunea standard, pe care o puteți extinde până la 160 kg, după cum doriți.

Carcasa stivei este prevăzută cu un capac de plastic, în timp ce stiva însăși este protejată de geamuri de plexiglas translucid. Datorită acestei soluții, funcționarea stivei este și mai silențioasă, iar întreaga mașină are un aspect estetic plăcut.

Reglarea scaunului

Poziția scaunului poate fi reglată în 4 trepte, astfel încât fiecare utilizator să poată ajusta mașina la propria înălțime. Reglarea se face cu ajutorul unui șurub practic cu arc marcat cu roșu. Acest lucru vă oferă un confort de neegalat și o ajustare ușoară. Uitați de știfturile cu clichet, butoanele și ochiurile metalice. Acum sunteți la o singură mișcare a mâinii pentru a seta poziția optimă pentru antrenamentul dumneavoastră!

Sistem rapid de tensionare a cablului

Aparatul MP-U223 este echipat cu un sistem inovator care vă permite să tensionați cu precizie cablul din aparat cu un singur buton. Această soluție face posibilă reducerea întârzierii în funcționarea aparatului la practic zero. Acest lucru înseamnă că stiva începe să funcționeze la cea mai mică mișcare a brațului.

Professional Line - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - linia Marbo Professional.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate în conformitate cu standardul PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în săli de sport comerciale și publice. Experimentați plăcerea de a face exerciții fizice pe cel mai bun echipament de pe piață! Clasa: S - echipamente pentru uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dumneavoastră, echipamentul nostru a fost testat de Centrul European de Calitate pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile.

Ca urmare a acestor teste, am obținut Certificatul de siguranță și Certificatul de securitate de top pentru echipamentele din linia Professional.

Date tehnice
Înălțime
180 cm
Lățime
120 cm
Lungime
120 cm
Greutate
Maschine 170 kg,
stivă de 120 kg
Stivă
12 x 10 kg
Sarcina de greutate
150 kg
Culoarea cadrului
Antracit
Culoarea tapițeriei
maroon
Cerința de spațiu
1,44 m2
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel