HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

MP-U206 Mașină de tras în jos - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U206-k1t1
MP-U206 Mașină de tras în jos - Marbo Sport
MP-U206 Mașină de tras în jos - Marbo Sport
MP-U206 Mașină de tras în jos - Marbo Sport
MP-U206 Mașină de tras în jos - Marbo Sport
MP-U206 Mașină de tras în jos - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 162,00 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Ridicare deasupra capului cu stivă

Știm ce trebuie să caracterizeze astăzi un dispozitiv pentru uz comercial: Acesta trebuie să îndeplinească cele mai înalte standarde, să ofere o varietate de opțiuni pentru a ajusta dispozitivul la înălțimea persoanei care face exerciții, să fie lipsit de probleme și să aibă un design interesant.

Acesta este exact ceea ce este liftul cu înălțător de cap din noua linie Professional. Cu ani de experiență în producția de echipamente pentru săli de sport comerciale, am reușit să creăm un produs fără probleme, care nu va ceda nici la cea mai epuizantă exploatare. Datorită utilizării mașinilor de profilare de ultimă generație, am creat un produs care stabilește noi tendințe în materie de design de echipamente în această categorie de preț. Pentru producția mașinii am folosit doar cele mai rezistente profile 120x60x3 mm și 80x40x3 mm, ceea ce asigură cea mai mare durabilitate a dispozitivului. Bara lungă MH-C001 inclusă în pachetul de livrare.

Picioare din cauciuc

Cadrul stivei este realizat din profil 120x60x3 mm și acoperit cu carcase plate de culoare neagră lucioasă. Utilizarea unei astfel de construcții garantează siguranța deplină a clienților dvs. atunci când așează încărcătura pe stivă și oferă un aspect atractiv. În plus, stivuitorul are picioare realizate din cauciuc gros, care asigură faptul că dispozitivul nu se mișcă în timpul exercițiului.

Stiva

Elevatorul este echipat cu o stivă de 120 kg, formată din următoarele bare: 8 x 5 kg, 8 x 10 kg. Carcasa stivei este acoperită cu un capac de plastic, în timp ce stiva în sine este protejată de geamuri de plexiglas translucid. Datorită acestei soluții, funcționarea stivei este și mai silențioasă, iar întreaga mașină are un aspect estetic și atrăgător.

Tapițerie modernă

Tapițeria are o armătură dublă pe fiecare margine a elementului de tapițerie. Acest lucru a fost realizat prin utilizarea firelor groase și rezistente ale miezului Coats în combinație cu piele artificială rezistentă. Elementele spătarului și ale scaunului sunt fixate pe o placă solidă de 3 mm grosime. O astfel de construcție nu numai că asigură o durabilitate enormă, dar și o estetică uimitoare pentru noul dvs. mobilier.

Picioare reglabile

Din acest motiv, am echipat liftul cu picioare speciale care pot fi ajustate în înălțime și înclinare. Acest lucru vă permite să nivelați perfect aparatul, asigurând o funcționare lină și o stabilitate de 100% a aparatului.

Braț superior

Brațul superior al mașinii poate fi extins până la o înălțime de 230 cm. Acest lucru înseamnă că și persoanele mai înalte de 200 cm se pot antrena pe aparat. Probabil că vă întrebați de ce nu adăugăm un mâner în mod standard? Răspunsul este simplu! Avem zeci de mânere diferite în gama noastră. Vă lăsăm pe dumneavoastră să decideți care mâner este cel mai potrivit pentru sala dumneavoastră de sport!

Professional Line - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - linia Marbo Professional.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate în conformitate cu standardul PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în săli de sport comerciale și publice. Experimentați plăcerea de a face exerciții fizice pe cel mai bun echipament de pe piață! Clasa: S - echipamente pentru uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dumneavoastră, echipamentul nostru a fost testat de Centrul European de Calitate pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile.

Ca urmare a acestor teste, am obținut Certificatul de siguranță și Certificatul de securitate de top pentru echipamentele din linia Professional.

Date tehnice
Înălțime
243 cm
Lățime
76 cm
Lungime
108 cm
Greutate
Latzug 150 kg,
stivă de 120 kg
Stivă
8 x 5 kg,
8 x 10 kg
Sarcina de greutate
150 kg
Cerința de spațiu
0,82 m2
Profil
80 x 40 x 3 mm,
120 x 60 x 3 mm
Frei
Handgriff MH-C001
Culoarea tapițeriei
maroon
Culoarea cadrului
Antracit
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel